Ukens Mahoomer er Anita

09.11.2019

Så gøy å bli valgt ut som ukens mahoomer. Anita heter jeg og er 45 år, samboer og har fire voksne barn i alderen 16 til 24 år. Jeg bor på en øy sånn ca midt mellom Bergen og Stavanger som heter Bømlo. Jobber i butikk og stortrivs med det.

Huset vi bor i er fra 1987 og vi har bodd her siden 2000. Siden vi overtok huset har vi pusset opp mesteparten inne og gjort en masse ute. Utsikten som jeg elsker, tatt en iskald november morgen i fjord.

I 2008 bygget vi på huset med 50 kvm 25 oppe og nede. Hovedmålet med dette var større kjøkken, det vi hadde var bare 10 kvm og det ble litt lite til 6 personer og det som var trengte en utskiftning. Har dessverre ikke bilde av kjøkkenet før. Men legger sånn er det i dag

Klikk for større bilde.

Jeg elsker kjøkkenet mitt, men viss jeg skal ha nytt engang så er det en ting som skal være på det nye også og det er å få løftet opp oppvaskmaskinen og få den i ståhøyde, det er helt supert.

Gangen vår ble også mye større da vi bygget på huset og for noen år siden fikk vi pusset opp trappen og det var en enorm forskjell.

Før og etter bilde av trappen

Kjellerstuen er ikke den jeg tar mest bilde av, men den er mye i bruk

Jeg elsker å forandre med farge på tekstiler,blomster og små dekor element og det slutter aldri å imponere meg hvor mye farger og små detaljer kan gjøre store forskjeller. Skal jeg beskrive stilen min må jeg si en god blanding, men jeg er ingen minimalist, det blir fort litt for mye dill.

Jeg er ikke så opptatt av trender, men mye mer opptatt av at mitt hjem skal føles rett og fint for oss som bor her å det må vær koselig .

Jeg har hatt mye fargeglade vegger opp igjennom årene,men har funnet meg veldig til ro med lyse og nøytrale vegger og møbler, så varierer jeg heller mye mer farger på tekstiler og blomster og det er så gøy. Finner en masse inspirasjon på instagram og mahoom og storkoser meg. Har hele tiden 1000 nye ideer i hodet, men heldigvis dør de fleste ut før de er ferdig tenkt, men å drømme å planlegge det elsker jeg.

Vi har 2 bad, men de er begge veldig små, så drømmen om stort bad er der, men Rom ble ikke bygget på en dag.

Ute har vi gjort mye, det var ingen terrasser eller sitteplass ute så min handymann har fikset😊 først bygget han en liten på sørsiden av huset Den ble også bygget litt større for noen år siden. Deretter bygget han den som er større ca 40 kvm men den står mot nord og her på Vestlandet blåser det alltid så den er mye kaldere

Vi hadde i mange år hagetelt der, men da det hadde blåst og raknet for n'te gang var tolmodigheten til handymannen min slutt og han hev på tilhengeren kjørte og hentet material og vi fikk dette. 

Jeg bare stortrives i det "lillehuset"

Og nå er det øyeblikk jul og jeg kan nesten ikke vente med å få pynte, elsker denne tiden vi går inn i nå😊 noen bilder fra de siste julene blir nok mye likt i år også.

Viss du vil se profilen min i Mahoom finner du meg på Anita Sauholmen

Og på Instagram 

Tekst og foto: Anita

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem!