Ukens Mahoomer er Anita Kjelland

21.04.2019

Jeg heter Anita Kjelland, jeg er 55 år og bor i Hønefoss. Har en sønn på 32 år som er eier og daglig leder i Ringerike Bil AS på Hønefoss, og en sønn på 24 år som jobber med psykiatri og rus. Jeg er utdannet innen helse og brenner for å jobbe med mennesker. Jeg liker å reise, fotografere inne som ute. 

Men en stor lidenskap jeg har, er interiør og styling. Interessen har vært stor hos meg så lenge jeg kan huske. Jeg begynte å dekorere og style helt fra min første leil som 19 åring til ulike byggeprosjekt jeg har drevet med. 

Klikk for større bilde!

Da jeg kjøpte min nåværende leilighet for fire år siden var den nyoppusset, men jeg renoverte hele leil for å få mitt personlige preg på den. Opp igjennom årene har jeg vært igjennom de fleste stilarter i mitt hjem. 

Jeg har tidligere vært selger av interiør og har i den forbindelse hjulpet mange andre med sine stilarter. Jeg liker å holde meg oppdatert dagens trender. Selv om jeg liker å fornye hjemmet mitt, legger veldig mye av min sjel i hjemmet mitt og blir veldig glad i de fleste møbler og interiøren jeg eier. 

Det er viktig for meg at hjemmet mitt skal være et sted man finner ro og harmoni, og at alle som kommer på besøk skal føle en behagelig atmosfære og føle seg «hjemme» hos meg. På Instagram var jeg så heldig å bli introdusert for Mahoom. Et fantastisk konsept, en fantastisk plass hvor man kan gi og få inspirasjon. Ha en fin dag! Klem fra Anita. Instagram: byanita_k 

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem!