Ukens Mahoomer er Anita Heldal

18.01.2019

Hei mitt navn er Anita Heldal, er 45 år og jeg bor sammen med min flinke handy'e mann og de 2 døtrene våre på 18 og 20 år. Her har vi bodd siden feb 1997, da overtok vi huset etter bestefaren til mannen min, som har bygget huset. Huset er fra 1950 og her har vært mye rehabilitering og oppussing etter vi overtok huset. 

Interiør og oppussing er noe som alltid har interessert meg. Ulike stiler har det vært oppigjennom årene, men jeg er veldig happy med slik jeg har det i dag. Justeringer blir det jo alltid et interiørhode stopper aldri å drømme. Jeg må jo innrømme at etter at jeg kom inn i Instagram verden for 2 1/2 år siden så blomstret interessen for interiør enda mer. 


Alle de flotte interiør kontoene og interiørbutikker som jeg ble kjent med. Og ikke minst alle de herlige menneskene bak kontoene det ble en ny verden. Uten om Interessene mine for Interiør og styling, elsker jeg å lage mat og kokkelere på kjøkkenet, noe som alltid blir satt pris på av familie og venner.

Mahoom er jo kjempespennende og nytt, som er i stadig økning, og mange flotte bolig profiler som dukker opp. Kjempefin side der man deler bilder i mapper, etter rom man ønsker å dele bilder av. Nylig var jeg så utrolig heldig å vinne en flott daybed med puter fra @cadelldesign i en konkurranse på Mahoom.

Jeg gleder meg til fortsettelsen  

Mahoom: Anita Heldal

Instagram: @interiorbyanita

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem