TV-møbler: Fra klassiske til moderne stiler

27.12.2022

TV-møbler er en viktig del av hjemmets innredning, da de ikke bare gir plass til TV-en, men også gir et dekorativt element i rommet. Det finnes mange ulike farger og stiler å velge mellom, så det er viktig å tenke gjennom hva som passer best for deg og ditt hjem. Vi har filmet masse TV-møbler på IKEA, Mömax og andre, la deg inspirere av hvordan du kan ha det i stua, du får også interiør- og dekorasjonstips fra alle bildene.

Ulike farger på TV-møbler

Ett av de mest populære valgene når det gjelder farger på TV-møbler, er klassisk sort. Dette gir en tidløs og stilren look, og passer inn i de fleste hjem. Hvitt er også en populær farge, og gir et luftig og moderne uttrykk. Grått er også et godt valg, da dette gir en rolig og avslappet atmosfære.

Dersom du ønsker å legge til litt farge i rommet, kan du velge TV-møbler i lyse farger som blått, grønt eller lys rosa. Dette kan være en god måte å tilføre personlighet og karakter til rommet. Det er også mulig å velge mer kontrastfylte farger som rødt eller gult, men dette kan fort bli litt for dominerende.

Stiler på TV-møbler

Når det gjelder stil, finnes det mange ulike valg å velge mellom. En klassisk stil vil ofte være preget av møbler i tre, med rene linjer og en enkel finish. En mer moderne stil vil ofte ha møbler i glass eller metall, med skarpe kanter og en minimalistisk design. Dersom du ønsker en mer rustikk stil, kan du velge TV-møbler i massivt tre, med en mer naturlig finish.

Det er også mulig å velge TV-møbler som passer inn i en mer industriell stil, med møbler i metall og betong. Dette gir et robust og maskulint uttrykk, og passer godt inn i loftsleiligheter eller andre moderne boliger.

Størrelse og funksjoner på TV-møbler

En annen ting å tenke på når du skal velge TV-møbler, er størrelsen på møblene i forhold til TV-en og rommet. Det er viktig at TV-møblene ikke blir for store, da dette kan overskygge resten av innredningen i rommet. Det er også viktig å sørge for at TV-en står på riktig høyde, slik at den er behagelig å se på.

Uansett hva du velger, er det viktig å sørge for at TV-møblene passer inn i resten av innredningen i rommet. Dette gir en harmonisk og sammenhengende look, og gjør det lettere å skape en komplett stil i hjemmet ditt.

Et annet aspekt å vurdere når du skal velge TV-møbler, er hvilke funksjoner du ønsker at møblene skal ha. Det finnes TV-møbler med integrerte hyller og skuffer, som gir deg god lagringsplass til fjernkontroller, DVD-er og andre elektroniske enheter. Det finnes også TV-møbler med skjulte kabler, som gir en mer ryddig og organisert look.

Det er også mulig å velge TV-møbler med integrert lydsystem, som gir deg muligheten til å lytte til musikk eller se film med en kraftig lydkvalitet. Dette er en god løsning for de som ønsker å spare plass, da du slipper å ha forskjellige høyttalere og komponenter stående rundt omkring i rommet.

Kvalitet på TV-møbler

Uansett hva du velger, er det viktig å sørge for at TV-møblene er av god kvalitet. Dette vil sikre at møblene holder seg fine over tid, og at du får mest mulig igjen for pengene dine. Det kan være lurt å lese gjennom anmeldelser og sammenligne ulike produkter før du bestemmer deg for et TV-møbel.

Velg riktig TV-møbler for deg og ditt hjem

I slutten av dagen er valget av TV-møbler et spørsmål om personlig smak og behov. Det er viktig å tenke gjennom hva som passer best for deg og ditt hjem, slik at du kan skape et stilrent og funksjonelt TV-hjørne. Med et bredt utvalg av farger og stiler å velge mellom, er det gode muligheter for å finne TV-møbler som passer perfekt inn i ditt hjem.

Her har vi samlet masse bilder med TV-møbler fra kjente butikker. Håper du får inspirasjon til stua. Klikk på bildene og bla.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.