Tips og inspirasjon til hjemmet

25.05.2020

Du kan få tips og inspirasjon på mange steder på nett, men hvorfor ikke få dem fra ekspertene på sitt eget felt. Her vil vi liste opp de beste sidene med tips fra eksperter. (Hvis du skal bygge et nytt bad så er kanskje ikke rosa bloggere stedet å få råd fra, da er nok Comfort mye tryggere, de vet hva de snakker om.)

Comfort (baderom)

Vi kan starte med Comfort siden de allerede er blitt nevnt, de har en veldig god webside med informasjon om badet. Her får du tips, råd og inspirasjon angående bad fra eksperter. Her vil du blant annet finne ut: "De største trendene på badet i 2020" "Dusjvegger eller dusjkabinett" "Baderomsmøblene som passer perfekt til familiebadet" og mye mer. Du kan enkelt sortere hvis du bare vil ha inspirasjon eller ekspertråd.

Skjermbilde fra comfort.no

Bohus (Møbler)

Bohus kjenner de fleste, de har en bloggside, Bo:bloggen som er veldig populær. Jeg tror Halvor Bakke trekker mange til bloggen, han samarbeider med Bohus og har sin egen kategori eventyrlig oppussing, et kjent TV-program. "Bo:bloggen er her for å dele inspirasjon, nyheter, tips og ideer med deg!" Som du kan se på skjermbilde så er bloggen veldig oversiktlig og enkel med Hashtag.

Skjermbilde fra Bohus.no

Jotun (Maling)

Jotun Lady trenger knapt noen presentasjon, alle vet at de er markedsledende på maling, du finner nesten ikke noe norsk hjem som ikke har Jotun farge i noen av rommene. De har en inspirasjonsblogg som er veldig informativ og inspirerende om fargene deres. Bloggen oppdateres ofte med DIY, Inspirasjon, tips og råd.

Skjermbilde fra Jotun.no

Maxbo (Byggevarer)

Maxbo har mye å komme med når det gjelder tips og inspirasjon til hjemmet. De har mange kategorier å velge mellom, du får gode guider når det gjelder å bygge selv, bare se lastebilen i kategorien barn og lek. Du får gode tips og råd, enten du vil kjøpe en grill eller fornye utemøbler til hagen. Har du det travelt når det gjelder grilling? Da får du svaret på hvorfor du bør velge gassgrill.

Skjermbilde fra Maxbo.no