Tidyhangers

30.04.2019

Introduksjon til Tidyhangers

Tidyhangers er den elegante og multifunksjonelle kleshengeren. Den festes enkelt til hvilken som helst vegg og du lager din unike løsning!

Vi oppfant Tidyhangers da vi støtte over et problem i når vi skulle bygge hus, problemet var at alle generiske kleshengere på markedet var enten uten sjarm eller passform. I hvert hus finnes det forskjellige rom, og da kreves også forskjellige krav til plass, design og funksjonalitet. Det som fantes på markedet var enten for bredt, for smalt eller i feil design. Vi følte at kleshengere var en flaskehals for lidenskapelig interiørdesign, og dette motiverte oss til å revolusjonere kleshengere!

Klikk for større bilder!

Med Tidyhangers har du en unik løsning som fungerer til alle rom, nå er verken design, plass eller funksjonalitet et problem lenger. Med Tidyhangers unike skalerbare system og tidløse design så er du i styringen!

Tidyhangers består av flere grunnprodukter. Det er to størrelser på kles-knotter og kles-kroker. I tillegg til dette så er det en nydelig ramme kan settes mellom knottene. For å sette disse sammen i et system så har vi utviklet en enkel koblingsmekanisme som gjør at en knott har 8 utgangspunkter du kan bygge en ramme på. Dette tillater deg å sette opp et hvilket som helst mønster eller design du selv ønsker!

Lettmontert

Tidyhangers er lettmontert og raskt å installere, både for unge og eldre. Det kreves heller ikke noe spesialverktøy for denne jobben.

Frontdeksel

Det er ingen synlige skruer som ødelegger det nydelige og tidløse designet til Tidyhangers. Frontdekselet som skjuler skruen vris enkelt på bruk av hånden. For øyeblikket tilbys dekslene i nydelige Silver Chrome og Natural Oak, vi ser selvfølgelig for oss å utvide sortimentet til deres ønsker i tiden som kommer.

Funksjonalitet

Bortsett fra frontdekslene kommer alle delene med sort gummioverflate, funksjonaliteten som gummi har i denne sammenhengen er at klesplass som skjerf og lignende uten opphengs- feste ikke glir.

Grunnpakken

Grunnpakken består av rammer og et system med 3 kleshengerknotter med tilhørende knagger og frontdeksel i sølv eller utringet Eik. Flere grunnpakker kan sammensettes for å danne en større installasjon.

Kickstarter

Vår Kickstarter kampanje går i Mai og Juni. Da kan du reservere Tidyhangers til god engangspris. Tilbudet gjelder kun på Kickstarter.

Kontakt: Tinde AS

Skolebakken 5 4630 Kristiansand Norway.

tidyhangers@tidyhangers.com

+47 91377525

Tidyhangers er designet og utviklet av Kjetil Sivertsen fra Kristiansand.

Tidyhangers er klart for levering Juni og Juli 2019.