Stockholm serie fra IKEA

23.06.2020

"Naturen forhaster seg aldri. Og akkurat som i naturen krever kvalitet og presisjon tid og tålmodighet. Alle produktene i STOCKHOLM-kolleksjonen - fra treet og bomullen til alle de hundrevis av knutene i teppene - er en hyllest til skandinavisk design og den tiden og omtanken det krever." 

Stockholm kolleksjonen ble lansert i 2017. Kolleksjonen består av TV-benk, sofa, skjenk, bord, skap, stol, puff, lampe, speil, tepper og små interiørartikler. Her vil vi se bilder på TV-benk, skap, skjenk og bord, dvs. de litt større møblene i serien. (Bildene er tatt på et IKEA-varehus av Interiørbutikker.no i Polen, Gdansk. Oslo, Furuset og Leangen i Trondheim.) 

Stockholm TV-benk

"TV-benken i valnøttfiner med bein av massiv ask, gir en varm, naturlig følelse til rommet ditt. Den særpregede teksturen i valnøttfineren gir hvert møbel et unikt utseende. Valnøttre er et naturlig, slitesterkt materiale. Overflaten er gjort enda mer slitesterk av et beskyttende lag med lakk."

Klikk for større bilde

Stockholm Skjenk

"Skjenken i valnøttfiner og massiv ask gir en varm, naturlig følelse til rommet ditt. Den særpregede teksturen i valnøttfineren gir hvert møbel et unikt utseende."

Stockholm Bord

"Bordplata i valnøttfiner og bena i massiv valnøtt gir rommet et lunt og naturlig preg. Det tydelige årringmønsteret i valnøttfineren gjør hvert bord unikt."

Stockholm Skap

"Skapet i valnøttfiner med bein i massiv ask, gir et rom en varm, naturlig stil. Du kan lagre alt fra tallerkener til permer i skapet. De dype hyllene og de to store skuffene gir deg god plass til oppbevaring. Trykk-åpne-beslag gir skapet et stilrent utseende, siden det ikke trengs håndtak eller knotter."

Stockholm Settbord

"De løvformede bordene ser dekorative ut i et rom. Du kan plassere dem hver for seg, eller sette dem sammen til et stort bord." 

Planleggere og planleggingsverktøy

Her finner du alle planleggingsverktøy fra IKEA. Kjøkken, Soverom, Vidga gardinsystem, Oppbevaring, Sofa, Baderom, Barnerom, Kontor.