Speil fra IKEA

30.09.2022

IKEA har et stort utvalg av veggspeil, du kan velge rundt, rektangulært, firkantet eller hva du er ute etter, det er noe for enhver smak. Her skal vi se på speilene som jeg har filmet i diverse IKEA varehus.

Nissedal
Nissedal

Speilavdelingen

Først går jeg gjennom speilavdelingen på IKEA, skriver også ut navnene på alle speilene slik at du enkelt finner dem på IKEAs nettsider. Lenger ned i artikkelen legger jeg ut speil i naturlige omgivelser, slik at du kan se hvordan de passer inn i for eksempel et soverom.

Songe
Songe

IKEA speil i et naturlig miljø

Her får du inspirasjon til hvordan du kan innrede hjemmet ditt med et speil fra IKEA, enten det gjelder bad, soverom eller hall.

Lindbyn
Lindbyn

Jeg tror alle speil selges på det norske markedet, bortsett fra ÄNGLARP-speilet, tar med det speilet fordi det er veldig fint og har sin egen karakter.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...