Speil fra IKEA

30.09.2022

IKEA har et stort utvalg av veggspeil, du kan velge rundt, rektangulært, firkantet eller hva du er ute etter, det er noe for enhver smak. Her skal vi se på speilene som jeg har filmet i diverse IKEA varehus.

Nissedal
Nissedal

Speilavdelingen

Først går jeg gjennom speilavdelingen på IKEA, skriver også ut navnene på alle speilene slik at du enkelt finner dem på IKEAs nettsider. Lenger ned i artikkelen legger jeg ut speil i naturlige omgivelser, slik at du kan se hvordan de passer inn i for eksempel et soverom.

Songe
Songe

IKEA speil i et naturlig miljø

Her får du inspirasjon til hvordan du kan innrede hjemmet ditt med et speil fra IKEA, enten det gjelder bad, soverom eller hall.

Lindbyn
Lindbyn

Jeg tror alle speil selges på det norske markedet, bortsett fra ÄNGLARP-speilet, tar med det speilet fordi det er veldig fint og har sin egen karakter.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».