Speil fra IKEA

30.09.2022

IKEA har et stort utvalg av veggspeil, du kan velge rundt, rektangulært, firkantet eller hva du er ute etter, det er noe for enhver smak. Her skal vi se på speilene som jeg har filmet i diverse IKEA varehus.

Nissedal
Nissedal

Speilavdelingen

Først går jeg gjennom speilavdelingen på IKEA, skriver også ut navnene på alle speilene slik at du enkelt finner dem på IKEAs nettsider. Lenger ned i artikkelen legger jeg ut speil i naturlige omgivelser, slik at du kan se hvordan de passer inn i for eksempel et soverom.

Songe
Songe

IKEA speil i et naturlig miljø

Her får du inspirasjon til hvordan du kan innrede hjemmet ditt med et speil fra IKEA, enten det gjelder bad, soverom eller hall.

Lindbyn
Lindbyn

Jeg tror alle speil selges på det norske markedet, bortsett fra ÄNGLARP-speilet, tar med det speilet fordi det er veldig fint og har sin egen karakter.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."