Soverom inspirasjon - La deg inspirere av de mest fantastiske soverommene

14.12.2022

Tips for å innrede et behagelig soverom

Det finnes mange ting du bør tenke på når du innreder soverommet. Her er noen få tips som kan hjelpe deg på veien:

  1. Velg riktig seng: Sengen er et av de viktigste møblene i soverommet, så sørg for at du velger en som er komfortabel og passer til rommets størrelse og form.

  2. Velg riktig belysning: Belysningen i soverommet bør være behagelig og rolig, slik at det blir lettere å sovne. Vurder å bruke dimbare lamper eller nattlamper for å skape den rette stemningen.

  3. Velg riktig farge: Fargene du velger til soverommet kan ha stor innvirkning på stemningen i rommet. Velg rolige, duse farger for å skape en avslappende atmosfære, eller bruk lysere farger for å gi rommet mer energi.

  4. Prioriter lagringsplass: Det er viktig å ha god lagringsplass i soverommet, slik at du kan holde rommet ryddig og organisert. Velg møbler med smarte oppbevaringsløsninger, eller bruk kurver og esker for å holde ting på plass.

Forskjellige stiler til soverommet

Det er mange stiler å velge mellom, her har vi samlet noen stiler i hvordan du kan innrede soverommet ditt, la deg inspirere.

Elegant og avslappet stil for soverom

Det finnes mange forskjellige stiler, farger og design for soverom. En populær stil for soverom er en elegant og avslappet stil, med myke, neutrale farger som grått, beige og hvitt. Dette kan kombineres med møbler i lyst tre, som for eksempel en seng med hodegjerde i messing eller en kommode i eik.

Bohemsk og eksotisk stil for soverom

En annen stil som er populær for soverom er en mer bohemsk og eksotisk stil, med mørke, dramatiske farger som blått, grønt og lilla. Dette kan kombineres med møbler i massivt tre, som en stor, komfortabel seng med håndmalte detaljer og en kommode med intrikate utskjæringer.

Moderne og minimalistisk stil for soverom

En tredje stil som er populær for soverom er en mer moderne og minimalistisk stil, med rene linjer og enkle farger som svart, hvitt og sølv. Dette kan kombineres med møbler i lakkert tre eller stål, som en seng med et enkelt hodegjerde i metall og en kommode med skuffer i glass.

Orientalsk stil for soverom

Orientalisk stil soverom refererer til et soverom som har interiørdesign som er inspirert av det tradisjonelle østlige stilen. Dette kan inkludere elementer som lav seng med fjærmadrass, duse farger som grønn, blå og lilla, og møbler og dekorasjoner med karakteristisk østlig motiv. Ofte er tepper, draperier og veggmalerier en viktig del av denne stilen, og de kan bidra til å skape en følelse av ro og velvære i rommet. Hvis du ønsker å lage et soverom i orientalisk stil, kan det være lurt å starte med å velge en hovedfarge eller et tema som du ønsker å bygge rundt, og deretter legge til møbler og dekorasjoner som passer med dette valget.

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av Mauritz Interior & Design

Finn en løsning som passer din personlige stil

Uansett hvilken stil du velger for ditt soverom, er det viktig å finne en løsning som passer din personlige stil og dine behov, slik at du føler deg avslappet og komfortabel når du er i rommet.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».