Reach AV-60 - et revolusjonerende munnstykke til din/hjemmets støvsuger!

09.12.2022

Er du glad i et rent og støvfritt hjem? Da er dette produktet garantert noe for deg, for dette har du ikke sett maken til noen gang!

BRUK RABATTKODEN <<EILEENSTULEN>> OG FÅ 17% AVSLAG NÅ!

Reach AV-60 er laget basert på helt ny teknologi som gir deg en meget effektiv rengjøring på de trangeste plassene i ditt hjem. Under dusjkabinett, oppå garderober, under vedkurv, oppå/under kjøleskapet, varmtvannstank, vaskemaskin, sofa, hyller, fastmonterte møbler og mye mer! 

Munnstykket er kun 12 mm høyt, og 60 cm langt og med dette designet kommer det til på de aller fleste stedene som verken robotstøvsugeren eller vanlige munnstykker kommer til. Det er også tre referanse punkt på toppen av støvsugerhode slik at du enkelt kan holde oversikt over nøyaktig hvor langt inn du har fått rengjort, og dermed får du en enda mer oversiktlig rengjøring og støvfjerning.

Gründer Inge Andersson og kompanjongen Dagfinn Holstad

Det er gründer Inge Andersson og kompanjongen Dagfinn Holstad som sammen har startet firma Advac AS og etter over 60 ulike prototyper har resultatet blitt et fleksibelt og smart støvsugermunnstykke, med 8-hulls teknologi og mulighet for å komme til høyt som lavt.

Litt om munnstykket: • Passer til Ø32/35mm. (De aller fleste støvsugere i Norge har disse diameterene).  Sugeflate på hele 220 x 40 mm • Lengde 600mm • Høyde 12mm • 7 års garanti • Avtagbart panel for rengjøring. Kjøp produktet her.

BRUK RABATTKODEN <<EILEENSTULEN>> OG FÅ 17% AVSLAG NÅ!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».