Reach AV-60 - et revolusjonerende munnstykke til din/hjemmets støvsuger!

09.12.2022

Er du glad i et rent og støvfritt hjem? Da er dette produktet garantert noe for deg, for dette har du ikke sett maken til noen gang!

BRUK RABATTKODEN <<EILEENSTULEN>> OG FÅ 17% AVSLAG NÅ!

Reach AV-60 er laget basert på helt ny teknologi som gir deg en meget effektiv rengjøring på de trangeste plassene i ditt hjem. Under dusjkabinett, oppå garderober, under vedkurv, oppå/under kjøleskapet, varmtvannstank, vaskemaskin, sofa, hyller, fastmonterte møbler og mye mer! 

Munnstykket er kun 12 mm høyt, og 60 cm langt og med dette designet kommer det til på de aller fleste stedene som verken robotstøvsugeren eller vanlige munnstykker kommer til. Det er også tre referanse punkt på toppen av støvsugerhode slik at du enkelt kan holde oversikt over nøyaktig hvor langt inn du har fått rengjort, og dermed får du en enda mer oversiktlig rengjøring og støvfjerning.

Gründer Inge Andersson og kompanjongen Dagfinn Holstad

Det er gründer Inge Andersson og kompanjongen Dagfinn Holstad som sammen har startet firma Advac AS og etter over 60 ulike prototyper har resultatet blitt et fleksibelt og smart støvsugermunnstykke, med 8-hulls teknologi og mulighet for å komme til høyt som lavt.

Litt om munnstykket: • Passer til Ø32/35mm. (De aller fleste støvsugere i Norge har disse diameterene).  Sugeflate på hele 220 x 40 mm • Lengde 600mm • Høyde 12mm • 7 års garanti • Avtagbart panel for rengjøring. Kjøp produktet her.

BRUK RABATTKODEN <<EILEENSTULEN>> OG FÅ 17% AVSLAG NÅ!

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.