Reach AV-60 - et revolusjonerende munnstykke til din/hjemmets støvsuger!

09.12.2022

Er du glad i et rent og støvfritt hjem? Da er dette produktet garantert noe for deg, for dette har du ikke sett maken til noen gang!

BRUK RABATTKODEN <<EILEENSTULEN>> OG FÅ 17% AVSLAG NÅ!

Reach AV-60 er laget basert på helt ny teknologi som gir deg en meget effektiv rengjøring på de trangeste plassene i ditt hjem. Under dusjkabinett, oppå garderober, under vedkurv, oppå/under kjøleskapet, varmtvannstank, vaskemaskin, sofa, hyller, fastmonterte møbler og mye mer! 

Munnstykket er kun 12 mm høyt, og 60 cm langt og med dette designet kommer det til på de aller fleste stedene som verken robotstøvsugeren eller vanlige munnstykker kommer til. Det er også tre referanse punkt på toppen av støvsugerhode slik at du enkelt kan holde oversikt over nøyaktig hvor langt inn du har fått rengjort, og dermed får du en enda mer oversiktlig rengjøring og støvfjerning.

Gründer Inge Andersson og kompanjongen Dagfinn Holstad

Det er gründer Inge Andersson og kompanjongen Dagfinn Holstad som sammen har startet firma Advac AS og etter over 60 ulike prototyper har resultatet blitt et fleksibelt og smart støvsugermunnstykke, med 8-hulls teknologi og mulighet for å komme til høyt som lavt.

Litt om munnstykket: • Passer til Ø32/35mm. (De aller fleste støvsugere i Norge har disse diameterene).  Sugeflate på hele 220 x 40 mm • Lengde 600mm • Høyde 12mm • 7 års garanti • Avtagbart panel for rengjøring. Kjøp produktet her.

BRUK RABATTKODEN <<EILEENSTULEN>> OG FÅ 17% AVSLAG NÅ!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...