Reach AV-60 - et revolusjonerende munnstykke til din/hjemmets støvsuger!

09.12.2022

Er du glad i et rent og støvfritt hjem? Da er dette produktet garantert noe for deg, for dette har du ikke sett maken til noen gang!

BRUK RABATTKODEN <<EILEENSTULEN>> OG FÅ 17% AVSLAG NÅ!

Reach AV-60 er laget basert på helt ny teknologi som gir deg en meget effektiv rengjøring på de trangeste plassene i ditt hjem. Under dusjkabinett, oppå garderober, under vedkurv, oppå/under kjøleskapet, varmtvannstank, vaskemaskin, sofa, hyller, fastmonterte møbler og mye mer! 

Munnstykket er kun 12 mm høyt, og 60 cm langt og med dette designet kommer det til på de aller fleste stedene som verken robotstøvsugeren eller vanlige munnstykker kommer til. Det er også tre referanse punkt på toppen av støvsugerhode slik at du enkelt kan holde oversikt over nøyaktig hvor langt inn du har fått rengjort, og dermed får du en enda mer oversiktlig rengjøring og støvfjerning.

Gründer Inge Andersson og kompanjongen Dagfinn Holstad

Det er gründer Inge Andersson og kompanjongen Dagfinn Holstad som sammen har startet firma Advac AS og etter over 60 ulike prototyper har resultatet blitt et fleksibelt og smart støvsugermunnstykke, med 8-hulls teknologi og mulighet for å komme til høyt som lavt.

Litt om munnstykket: • Passer til Ø32/35mm. (De aller fleste støvsugere i Norge har disse diameterene).  Sugeflate på hele 220 x 40 mm • Lengde 600mm • Høyde 12mm • 7 års garanti • Avtagbart panel for rengjøring. Kjøp produktet her.

BRUK RABATTKODEN <<EILEENSTULEN>> OG FÅ 17% AVSLAG NÅ!

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.