Pynteputer

04.02.2020

Nye puter gir farge og liv til møblene, å bytte ut pynteputer er en billig og effektiv måte å skifte hjem på. Her skal vi vise pynteputer fra Rusta, Møbelringen, JYSK, HM home, Søstrene Grene, Kremmerhuset. Kid interiør, Skeidar og Bolia.

Filmer og bilder er tatt av interiørbutikker.no. Vi endrer bildene når vi ser nye puter i butikkene, så kom tilbake til nettstedet med jevne mellomrom. Pynteputer er noe som ofte skiftes i iinteriørbutikker og møbelbutikker.

Pynteputer fra Rusta

"Pynteputer får interiøret til å føles komplett og gjør sofaen ekstra innbydende og behagelig. Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom. Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak."

Klikk for større bilde

Pynteputer fra Kremmerhuset

"Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk."

Pynteputer fra Kid interiør

"Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Ønsker du et varmere og mykere uttrykk passer fargerike puter godt. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil."

Pynteputer fra Skeidar

Pynteputer fra JYSK

"Pynteputer er attraktive, behagelige og gjør alt litt koseligere. De er også perfekte om du ønsker å gi stuen en makeover uten at det koster mye tid eller penger. Et par nye pynteputer, eller pynteputetrekk, i sofaen eller i lenestolen kan gi et hvilket som helst rom nytt liv på 1-2-3."

Pynteputer fra Møbleringen

"Puter er et must i sofakroken eller i godstolen. Hos oss finner du både myke og deilige puter som passer perfekt til sofaen din. Vi har også flere forskjellige kontrastputer som skaper liv og farge i stuen eller på kjøkkenet - både pynteputer og praktiske ryggputer."

Pynteputer fra Bolia

Pynteputer fra HM home

"Nøye utvalgte puter kan forvandle atmosfæren i ethvert rom og er en enkel og uanstrengt måte å oppdatere til den seneste interiørtrenden på. Finn de nye favorittene dine."

Pynteputer fra Søstrene Grene

"Alle Søstrene Grene-butikker mottar hver uke en mengde nye spennende produkter, hvorav mange kun selges i en begrenset periode. Forandring fryder, som Anna sier, selv om det også føres flere produkter i et fast sortiment."