Populære bilder på Facebook

26.04.2018

Hver dag på vår Facebookside legger vi ut bilder fra enten Norske interiørinstagrammere eller noen av våre bedrifter eller privatpersoner som har tatt gode bilder.  De mest populære bildene kommer vanligvis fra instagrammere vi har koblet til interiørbutikker.no. Hvert innlegg på facebook får omtrent 100 likes og strekker seg ut til omtrent 5000- 10000 norske Facebook brukere organisk. Det er ikke dårlig, og det øker for hver dag som går. 


Det mest populære bildet vi har lagt ut på Facebook er en sakkosekk fra USA. (Ikke tilgjengelig i Norge. Har blitt spurt spørsmålet så mange ganger) Dette bildet går i kategorien kule bilder. Prisen i USA er 1000 dollar, så det ville koste ganske mye å ta hjem sakkosekk til Norge. Dette bildet spredte til 200000 Norske Facebook brukere organiskt. Det er helt syk og vi vil finne det vanskelig å slå i fremtiden. 


En av våre mest populære instagrammer er @nytalhjem. Svært mange på vår Facebookside setter pris på hennes interiør- og fotokompetanse. I dag har vi over 150 instagrammer lagt ut på vår nettside, og det øker stadig. 

Det mest populære private bildet vi har lagt ut er fra Janniche, N. Hun hadde postet den til en gruppe på facebook. Jeg spurte om jeg kunne legge det på vår facebookside og det gikk bare bra. Informasjon om bildet: Farge organic green fra jotun 2018. Lysestakarne fra Bohus. Skjenkene Newport fra Fagmøbler. 

Informasjon om bildet: Farge organic green fra jotun 2018. Lysestakene fra Bohus. Skjenkene Newport fra Fagmøbler.
Informasjon om bildet: Farge organic green fra jotun 2018. Lysestakene fra Bohus. Skjenkene Newport fra Fagmøbler.

Hvor mange norske interiørinstagrammere og bloggere som finnes der ute er vanskelig og si, men veldi mye. spesielt Instagram er stor. Hvis du driver en interiørblogg eller har en Instagramkonto rettet mot interiør kan du bare kontakte oss her på interiorbutikker.no Det koster selvfølgelig ingenting, men du har alt å vinne med gratis reklame for nettstedet ditt.