Peisovner fra Coop Obs Bygg

12.09.2020

Jeg tror alle elsker en peisovn. Det varmer godt, det lukter godt og lyden av brennende tre skaper en rolig harmoni i hjemmet. Peisovnen ser også vakker ut, den blir en levende interiørdetalj i hjemmet. Her viser vi noen populære peisovner fra Jøtul, Aduro, Nordpeis og Dovre til inspirasjon. 

"Peisovner tar ikke mye plass, skaper god stemning, og hos Obs BYGG finner du peisovner med høy varmeefekt - se utvalget her."

Bildene her er tatt i en coop-byggebutikk, prisene kan dermed avvike fra hvor du bor og når du leser dette innlegget. vi fokuserer ikke her på prisene, men på selve peisen slik at du kan hente inspirasjon fra det som er på markedet.

Peisovn Aduro 9

"Aduro 9 peisovn er en stilren og flott buet konveksjonsovn med glass på tre sider. Et effektivt ruteskyllingssystem holder glasset alltid rent og fritt for sot ved korrekt fyring. Med Aduro-tronic-automatikk som regulerer den primære lufttilførselen automatisk. Legg tørr ved i ovnen, tenn opp og aktiver automatikken." Elegant, svanemerket ovn med stort glassareal og meget godt innsyn til ilden. Les mer om Aduro 9 her:

https://coop.no/aduro9

Peisovn Dovre Bold 300

"Dovre Bold 300 er en moderne peisovn laget i solid støpejern med brennkammer foret med skamolx. Peisen har stort glass i døren som gir et godt innsyn til peisbålet. Enkel betjening av både dør og trekkventil." Les mer om Dovre Bold 300 her: 

https://coop.no/Dovre/Bold300

Nordpeis Me Pedestal

"Me Pedestal er den klassiske ovnen, med et moderne rent design. Me Pedestal med sideglass gjør flammene synlig fra flere vinkler." Les mer om Nordpeis Me her:

https://coop.no/nordpeisme

Her er noen blandede bilder fra butikken

Klikk for større bilde