Paviljonger

24.04.2020

Paviljong er bra å ha i Norge, det er ganske vanlig med regn og ikke for godt vær. Hvis du bor i Bergen er sannsynligvis paviljong et must, tenk deg å bo der uten, regn annenhver dag! Her vil du få inspirasjon og viktige lenker for deg som er interessert i å kjøpe en paviljong til hjemmet.

Paviljong fra Rusta
Paviljong fra Rusta

Rusta

"Alt til sommarens fester! Forvandle paviljongen til en festlokale. Vi har alt du trenger til en vellykket fest!"

Jysk

"En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager. Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. Paviljonger fungerer som beskyttelse mot kveldsdugg eller lette regnbyger. Hos JYSK finner du paviljonger, terrassetelt og stativ i mange forskjellige størrelser."

Plantasjen

"Med en paviljong eler partytelt får du et perfekt uterom som du selv enkelt setter opp og tar ned. Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs."

Grønt Fokus

"Mange mennesker har god plass i hagen, men vet ikke helt hva man skal fylle den med. Med en klassisk utformet paviljong på gresset, midt blant roser, stauder og magnolia, får du en flott uteplass som samtidig skjermer deg for sol og regn. En klassisk paviljong blir et tilskudd til din allerede vakre hage, og bidrar til å gjøre den enda vakrere."

Felleskjøpet

"Skap din egen oase for avslapning og lange, deilige sommerkvelder. Med en paviljong forlenger du sommersesongen og får det perfekte uterom beskyttet mot både sol, vind og regn. Den gir også svalende skygge på dager med mye sol. En paviljong har et utall bruksmuligheter som du enkelt selv kan sette opp og ta ned etter behov."

10 hjem med fantastiske paviljonger