Nyheter fra Lunehjem

06.09.2020

Her vil du enhver tid finne de siste nyhetene som har ankommet til Lunehjem.no. La deg inspirere, og kanskje finner du noe spennende til hjemmet ditt.

Her plukker interiørbutikker.no ut noen av nyhetene fra Lunehjem.no. Håper du blir inspirert.  

Flott bordlampe i flettet bambus fra Madam Stoltz. Lampen leveres med 2,5 meter svart ledning og av/på knapp. Pris 899 kr.

https://www.lunehjem.no//bordlampe-bamboo

Rotting Stol Egg Natural
Rotting Stol Egg Natural

Håndflettet rottingstol med naturlig finish. Fra HK Living. Pris 5995 kr.

https://www.lunehjem.no/rotting-stol-egg-natural

Bring varme, farve og personlighet til ethvert rom i ditt hjem med en matte. Kelim matten er laget i 80% ull og 20% bomull og er håndlaget. Pris 569 kr.

https://www.lunehjem.no/matte-kelim-merge

Inspireret av bevegelsen av frittflytende vann, inviterer speilet åpne og flytende former inn i ditt hjem, hvilket gjør det funksjonelle speilet til et dekorativt veggelement. Pris 2885 kr.

https://www.lunehjem.no/speil/pond-speil

Flettet stor ovalformet lampe fra HK Living. Lampen er håndvevd av kurvmateriale. Kommer med 2,2 meter ledning og takdeksel. Pris 3995 kr.

https://www.lunehjem.no/taklampe-wicker-natur-oval

Splash vase fra HAY er håndlaget ved hjelp av en spesiell glassblåsingsteknikk som involverer flere lag med fargede glassprikker. Pris 849 kr.

https://www.lunehjem.no/vase-splash-coffee-white

Hashira gulvlampe er designet av Norm Architects for Menu. Lampen har en skjerm av lin og et rammeverk i stål. dette nordiske uttrykket, kombinert med tradisjonelle japanske rislamper, gjør lampen til et spennende objekt! Lampen gir un lun og koselig stemning. Pris 6695 kr.

https://www.lunehjem.no/gulvlampe-hashira

Vuelta-lampen fra Ferm Living er en vakker lyskilde med en form som en skulpturell bue som minner om gamle søyler. Pris 2139 kr

https://www.lunehjem.no/vuelta-bordlampe

Hvis du vil ha en fin, dekorativ oppbevaringsløsning, vil du elske disse kurvene fra Meraki. Sett med kurver heter Tradition og passer i enhver innredning. De to kurvene har forskjellige størrelser og er en perfekt oppbevaringsløsning på badet for toalettpapir, gjestehåndklær osv.

https://www.lunehjem.no/kurvesett-tradition