Nordic sofa fra Bohus

24.09.2022
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Bohus Nordic 3 seter XL sofa. Tekstil Taffie ecru. Reol Mistral oppsett 912. Brixton skap. Town sofabord i hvitoljet eik. Othilie speil.

Tidløs modulsofa

Denne sofaen fra Bohus går i skandinavisk stil og er en tidløs modulsofa med høy kvalitet. Sofaen NORDIC leveres i et stort utvalg av tekstiler og hud i mange flotte farger. Prisene på bildene kan avvike fra gjeldende priser.

Brixton skap

Skapet med det vakre speilet over heter Brixton. Serien er produsert i fin eik og oljet for et naturlig uttrykk og passer farge- og stilmessig godt til den nordiske sofaen fra Bohus.

MISTRAL skjenk 912

Mistral skjenken i bakgrunnen må nevnes, designet er enkelt og stilig og passer inn i de aller fleste rom. Denne Mistralen heter 912 og er i hvitpigmentert eik og antrasitt.

"En dempet grønntone. En god kombinasjon av behagelig lun, men også frisk og frodig. En farge man tåler på alle fire vegger, og sammen med grønne planter våkner denne fargen til liv!" NCS fargekode for Pale Green 8478 fra Jotun er 2509-G59Y.

"En dempet, burgunderrød tone, noe mer blålig i tonen enn rødtonene vi kjenner som 2995 Dusty Red eller 2859 Whispering Red. Nydelig sammen med dempede gråtoner." NCS fargekode for Red Maple 2727 fra Jotun er S 6020-Y90R.

"En sterk, okergul tone. Dette er en farge som umiddelbart sender tankene til duftende krydder og mat fra sydligere strøk." NCS fargekode for Masala 10428 fra Jotun er 2830-Y18R.