Nordic sofa fra Bohus

24.09.2022
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Bohus Nordic 3 seter XL sofa. Tekstil Taffie ecru. Reol Mistral oppsett 912. Brixton skap. Town sofabord i hvitoljet eik. Othilie speil.

Tidløs modulsofa

Denne sofaen fra Bohus går i skandinavisk stil og er en tidløs modulsofa med høy kvalitet. Sofaen NORDIC leveres i et stort utvalg av tekstiler og hud i mange flotte farger. Prisene på bildene kan avvike fra gjeldende priser.

Brixton skap

Skapet med det vakre speilet over heter Brixton. Serien er produsert i fin eik og oljet for et naturlig uttrykk og passer farge- og stilmessig godt til den nordiske sofaen fra Bohus.

MISTRAL skjenk 912

Mistral skjenken i bakgrunnen må nevnes, designet er enkelt og stilig og passer inn i de aller fleste rom. Denne Mistralen heter 912 og er i hvitpigmentert eik og antrasitt.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.