Nordic sofa fra Bohus

24.09.2022
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Bohus Nordic 3 seter XL sofa. Tekstil Taffie ecru. Reol Mistral oppsett 912. Brixton skap. Town sofabord i hvitoljet eik. Othilie speil.

Tidløs modulsofa

Denne sofaen fra Bohus går i skandinavisk stil og er en tidløs modulsofa med høy kvalitet. Sofaen NORDIC leveres i et stort utvalg av tekstiler og hud i mange flotte farger. Prisene på bildene kan avvike fra gjeldende priser.

Brixton skap

Skapet med det vakre speilet over heter Brixton. Serien er produsert i fin eik og oljet for et naturlig uttrykk og passer farge- og stilmessig godt til den nordiske sofaen fra Bohus.

MISTRAL skjenk 912

Mistral skjenken i bakgrunnen må nevnes, designet er enkelt og stilig og passer inn i de aller fleste rom. Denne Mistralen heter 912 og er i hvitpigmentert eik og antrasitt.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...