Nordic sofa fra Bohus

24.09.2022
Bohus Bodø
Bohus Bodø

Bohus Nordic 3 seter XL sofa. Tekstil Taffie ecru. Reol Mistral oppsett 912. Brixton skap. Town sofabord i hvitoljet eik. Othilie speil.

Tidløs modulsofa

Denne sofaen fra Bohus går i skandinavisk stil og er en tidløs modulsofa med høy kvalitet. Sofaen NORDIC leveres i et stort utvalg av tekstiler og hud i mange flotte farger. Prisene på bildene kan avvike fra gjeldende priser.

Brixton skap

Skapet med det vakre speilet over heter Brixton. Serien er produsert i fin eik og oljet for et naturlig uttrykk og passer farge- og stilmessig godt til den nordiske sofaen fra Bohus.

MISTRAL skjenk 912

Mistral skjenken i bakgrunnen må nevnes, designet er enkelt og stilig og passer inn i de aller fleste rom. Denne Mistralen heter 912 og er i hvitpigmentert eik og antrasitt.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."