Moderne kunst og kunsttrykk

09.02.2021

Innred med vakre bilder av den norske kunstneren Linda Skaret, som fås i et bredt utvalg av farger og størrelser, og gi hjemmet ditt et spennende og personlig uttrykk.

Fra et lokale i Trondheim driver Linda nettbutikken lindaskaret.com, hvor hun tilbyr håndsignerte kunsttrykk på både papir og lerret til kunder over hele landet, og mange andre land.

  • Ja, det er morsomt å drive en kunst-nettbutikk altså. De fleste kundene mine bor i Norge, men det kommer inn bestillinger fra stadig nye land, så det er veldig stas. Også bruker jeg lokalet til showroom, da. Folk som er eller bor i nærområdet er hjertelig velkomne til å ta turen innom. Det er mange som synes det er fint å kunne se bildene i levende live, men de fleste bestiller gjennom nettbutikken.

Linda forteller om et ønske om å gi kundene sine noe unikt og som treffer dem «rett i hjertet», men som allikevel ikke koster for mye.

  • Jeg vet at mange er på leting etter den perfekte kunsten til sitt hjem. Kunst som appellerer, som vil passe godt inn hos dem og føles personlig, og allikevel ikke er noe som "alle andre" har. Det betyr gjerne kunst som ikke er masseprodusert i en fabrikk, men laget med kjærlighet og omtanke i mindre skala, enten i form av et originalt maleri eller kunsttrykk som er håndsignert eller nummerert. Problemet er at det kan være vanskelig å finne noe som du kjenner at både treffer deg "rett i hjertet", som er unikt og håndsignert uten at det koster for mye eller er vanskelig å tak i. Det er noe jeg brenner for å hjelpe kundene mine med.

Tror du folk synes det er vanskelig å finne «de riktige bildene»?

  • Ja, flere har fortalt meg at de har lett i mange år etter de perfekte bildene, og over frustrasjonen deres rundt dette. Jeg mener at alle fortjener å kjenne gleden av å finne den perfekte kunsten til sitt hjem, og av å ha noe unikt og personlig som er laget med kjærlighet. Derfor gjør jeg mitt aller beste for å hjelpe kundene mine med nettopp dette, gjennom å tilby eksklusive håndsignerte kunsttrykk og originale malerier, som de enkelt kan bestille fra nettbutikken lindaskaret.com, uansett hvor de i verden, til overkommelige priser. Jeg signerer alle kunsttrykkene for hånd, og de trykkes og kuttes manuelt etter at det har kommet en bestilling - ett og ett bilde. Kunsttrykkene fås i et bredt utvalg av motiver, farger og størrelser og de originale maleriene finnes det naturligvis kun ett eksemplar av.

For å hjelpe kundene sine med å enklere se for seg hvilke bilder som kan passe inn hos dem har Linda laget «kunstguiden», hvor hun viser ulike bildeforslag til populære malingsfarger.

  • Ja, denne guiden har blitt tatt veldig godt imot. Og dersom noen ønsker litt ekstra hjelp, tilbyr jeg også personlig, én til én service, hvor jeg hjelper til med å finne den perfekte kunsten til kundens hjem, basert på informasjon og bilder av interiøret deres - helt gratis.

Dersom noen ønsker å se kvaliteten og fargene på kunsttrykkene i levende live før de bestemmer seg, kan de enkelt bestille prøver i mindre skala i nettbutikken, eller besøke meg på showroomet og atelieret mitt i Trondheim. Jeg deler også om prosessen bak skapelsen av bildene og om teknikkene som har blitt brukt til å lage de ulike bildene på lindaskaret.com, fordi jeg vet at mange av kundene mine liker å vite litt mer om historien bak kunsten deres.