Moderne baderomsinnredning: inspirasjon og ideer

24.12.2022

Moderne baderomsinnredning kan være den perfekte måten å oppdatere og fornye ditt bad på. Med ny teknologi og design som stadig utvikles, finnes det mange muligheter for å skape et moderne og stilfullt bad.

I denne artikkelen har vi samlet en rekke bilder fra ulike baderomsleverandører for å gi deg inspirasjon. Du kan se bilder av forskjellige stiler, størrelser og prisklasser, slik at du kan finne den perfekte løsningen for ditt bad. Uansett om du er ute etter en enkel og minimalistisk stil eller en mer luksuriøs look, kan du finne noe som passer dine ønsker og behov.

Velg riktige fliser og kakel for et moderne bad

Ett av de viktigste elementene i moderne baderomsinnredning er valg av fliser og kakel. Gå for en nøytral fargepalett med rene linjer og en glatt finish for en minimalistisk og moderne stil. Kontrasterende farger og mønstre kan også være en effektfull måte å tilføre litt liv til badet ditt.

Armaturer og tilbehør for et moderne bad

Et annet viktig aspekt av moderne baderomsinnredning er valg av armaturer og tilbehør. Gå for en minimalistisk design med enkle, rene linjer for en modernistisk stil. Du kan også vurdere å installere en dusj med glasvegger for å skape et åpent og luftig rom.

Smarte teknologiske løsninger for baderomsinnredning

Smarte teknologiske løsninger som fjernkontroll for lys og temperaturer, trådløse ladeplasser og integrerte speil med lys kan også bidra til å skape et moderne bad.

Her ser du det samme baderomsspeilet med berøringsbelysning, se hvor enkelt du kan endre utseendet med belysning, det er speil med forskjellige farger på lysene slik at du kan endre for å passe deg.

Her har vi filmet på AUBO, se hvordan du kan endre utseendet på badet på en enkel måte, bare et knappetrykk unna.

Legg til personlighet og karakter med unike detaljer

For å tilføre litt personlighet og karakter til badet ditt, kan du velge unike og spesielle detaljer som et statement-klosett eller en spesiell dusjkran. Du kan også vurdere å legge til et lite sittebenk eller en liten plante for å skape en oase av ro i badet ditt.

Uansett hvilken stil du velger, husk at det viktigste er at du skaper et bad som reflekterer dine personlige preferanser og behov. Med litt planlegging og inspirasjon kan du skape et moderne bad som du vil elske å tilbringe tid i.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...