Metabo - Elektroverktøy

09.01.2021

"I 1923 bygde Albrecht Schnitzler den første håndbormaskinen. Denne metallbormaskinen er opphavet til navnet Metabo." Interiørbutikker besøkte Coop Obs bygg i Bodø og tok bilder av deres utvalg av Metabo elektroverktøy. Her finner du alt fra håndsirkelsager, stikksag, vinkelsliper, muttertrekker, borhammer, multikuter og mye mer.

Klikk for større bilde!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».