Mauritz Interior & Design

07.12.2022

Interiørbutikker.no driver også en nettside som heter Mauritz Interior & Design, den er for de som vil se litt mer av hva som finnes i møbelbutikker ute i Europa hvor vi er og filmer mye. Vi har filmet over 100 forskjellige IKEA-kjøkken, noe som settes stor pris på.

Over 100 IKEA kjøkken

Bildet over viser det siste IKEA-kjøkkenet vi har filmet, et veldig populært kjøkken, STENSUND Lysegrønt kjøkken. Her finner du over 100 forskjellige IKEA kjøkken.

Vi har også samlet noen av Europas mest populære malingsprodusenter, Sherwin-Williams. Farrow & Ball og Benjamin Moore. All tekst er på engelsk fordi vi ønsker å nå et globalt publikum, håper du besøker nettsiden vår og blir inspirert, akkurat som du har vært på Interiørbutikker.no.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.