Mauritz Interior & Design

07.12.2022

Interiørbutikker.no driver også en nettside som heter Mauritz Interior & Design, den er for de som vil se litt mer av hva som finnes i møbelbutikker ute i Europa hvor vi er og filmer mye. Vi har filmet over 100 forskjellige IKEA-kjøkken, noe som settes stor pris på.

Over 100 IKEA kjøkken

Bildet over viser det siste IKEA-kjøkkenet vi har filmet, et veldig populært kjøkken, STENSUND Lysegrønt kjøkken. Her finner du over 100 forskjellige IKEA kjøkken.

Vi har også samlet noen av Europas mest populære malingsprodusenter, Sherwin-Williams. Farrow & Ball og Benjamin Moore. All tekst er på engelsk fordi vi ønsker å nå et globalt publikum, håper du besøker nettsiden vår og blir inspirert, akkurat som du har vært på Interiørbutikker.no.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."