Mauritz Interior & Design

07.12.2022

Interiørbutikker.no driver også en nettside som heter Mauritz Interior & Design, den er for de som vil se litt mer av hva som finnes i møbelbutikker ute i Europa hvor vi er og filmer mye. Vi har filmet over 100 forskjellige IKEA-kjøkken, noe som settes stor pris på.

Over 100 IKEA kjøkken

Bildet over viser det siste IKEA-kjøkkenet vi har filmet, et veldig populært kjøkken, STENSUND Lysegrønt kjøkken. Her finner du over 100 forskjellige IKEA kjøkken.

Vi har også samlet noen av Europas mest populære malingsprodusenter, Sherwin-Williams. Farrow & Ball og Benjamin Moore. All tekst er på engelsk fordi vi ønsker å nå et globalt publikum, håper du besøker nettsiden vår og blir inspirert, akkurat som du har vært på Interiørbutikker.no.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...