Mauritz Interior & Design

07.12.2022

Interiørbutikker.no driver også en nettside som heter Mauritz Interior & Design, den er for de som vil se litt mer av hva som finnes i møbelbutikker ute i Europa hvor vi er og filmer mye. Vi har filmet over 100 forskjellige IKEA-kjøkken, noe som settes stor pris på.

Over 100 IKEA kjøkken

Bildet over viser det siste IKEA-kjøkkenet vi har filmet, et veldig populært kjøkken, STENSUND Lysegrønt kjøkken. Her finner du over 100 forskjellige IKEA kjøkken.

Vi har også samlet noen av Europas mest populære malingsprodusenter, Sherwin-Williams. Farrow & Ball og Benjamin Moore. All tekst er på engelsk fordi vi ønsker å nå et globalt publikum, håper du besøker nettsiden vår og blir inspirert, akkurat som du har vært på Interiørbutikker.no.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.