Mahoom - skap ditt drømmehjem

08.01.2019

Som nordmenn er vi i dag generelt opptatt av hjemmene våre. Det finnes like mange stiler som det finnes hjem, og vi blir mer og mer vågale i våre interiørvalg. Noe vi alle har til felles er det faktum at vi bryr oss om hvordan vi har det. Hjemmet vårt er vår safe sone. Vi liker å komme hjem fra arbeidsdagen, til det vi kjenner og det er viktig at vi føler oss trygge i våre egne omgivelser. Mahoom kan være med på å gi deg nettopp denne tryggheten.

I 2017 ble det brukt 90 milliarder kroner på å pusse opp norske hus og hytter. (prognosesenteret, 2018). På sosiale medier er det et enormt engasjement for å dele egen og andre sin inspirasjon for interiør. Generell boliginspirasjon finner vi i alle type medier, blogger, magasiner og tidsskrifter. Utviklingen har hatt bratt kurve pekende oppover de siste årene, og dette markedet har nærmest sagt eksplodert. Viste du at selv med synkende tall på trykte aviser og magasiner så steg lesertallet for interiørblader fra 2016 til 2017?

Alle boligrelaterte tjenester på markedet i dag er delt opp i 2 kategorier. Den ene gruppen er fokusert på å dele inspirasjon, tips og ideer, herunder for eksempel Instagram. Mens den andre delen fokuserer på selve boligen og omhandler altså det praktiske rundt det å eie en bolig. Hva om du kunne få tilgang til begge disse kategoriene på en og samme plass? Lage en egen profil for ditt hjem, hytte eller ferievilla? Det er nettopp det du kan gjøre i Mahoom.

Det finnes ingen annen lik plattform i dag hvor du kan fokusere på begge sider av det å ha en bolig. I Mahoom skal du kunne la deg inspirere, titte inn i andre sine hjem, plukke opp tips, få praktisk informasjon, få en verdi antydning på hjemmet ditt, motta anbefalinger av dyktige fagarbeidere, interiørdesignere og stylister pluss mye mer! Ved kjøp og salg, ved oppussing eller ved aktuelle forsikringssaker kan Mahoom bli ditt sterkeste verktøy i fremtiden. Du kan lagre utrolig mye nødvendig informasjon i appen, og du trenger ikke lenger å lete etter NCS koden du sist malte veggene med hjemme. Dette har du selv nemlig lagret i Mahoom til senere bruk.

kanskje du ønsker å bygge din neste drømmebolig? Leter du etter den perfekte inspirasjon for ditt kommende hjem? Sett deg tilbake og nyt noen fine timer i feeden til Mahoom. Tillat deg selv og skli inn i en verden av inspirasjon og ideer. Finn ut av hva som tiltaler deg, og i fremtiden, få tilgang direkte til tjenestetilbydere, aktører, stylister og designere.

Noe av det som gjør at Mahoom skiller seg ut fra flere av de andre plattformene, er noe som vi kaller for «Hotspot funksjonen». Denne funksjonen tillater deg å trykke på punkter i bilder ditt, slik at du deretter kan legge inn ønsket tekst. For eksempel fargekoder, navn på parkettgulv eller butikken du har kjøpt den flotte sofaen i. Hotspot funksjonen kan brukes til det uendelige og i fremtiden kan man også legge inn direkte linker til aktører og butikker.

Bli gjerne med i Mahoom og lag deg en profil du også! Det er utrolig raskt, lettvint og moro å lage seg en fin profil!

Husk at absolutt alle kan lage seg Mahoom profil, og få godt utbytte av den. Om du bor i studenthybel eller om du skal bygge hus. Mahoom passer for alle, og kan være ekstremt nyttefull for akkurat deg!

Vi i team Mahoom søker etter tilbakemeldinger og er 100% avhengige av din tilbakemelding på opplevelsen av applikasjonen. Det er virkelig deg som sitter med all makten til å skape den perfekte tjenesten. Er du en kreativ person som ser for deg en råkul feature som burde være i Mahoom? Send den inn! Irriterer du deg over noe, som gjør at ikke du føler at brukeropplevelsen er god nok? Send inn ditt bidrag. Alle tilbakemeldinger blir lest og satt pris på. Konstruktiv kritikk er virkelig det beste verktøyet som finnes. Det øker kunnskapen vår om oss selv, og gir oss en mulighet til å endre oss og oppmuntrer til videre utvikling. Det er da man luker ut de små feilene som kan være avgjørende for hvor vidt man ønsker å bruke plattformen i fremtiden!

Vi i team Mahoom håper vi ser deg og din profil i Mahoom og vi håper du vil bli med å forme tidenes største interiør, bolig og inspirasjons app sammen med oss!

Med beste hilsen fra

Alle oss i Team Mahoom!

Skrevet av Eileen Stulen.