Madrasser24.no

01.08.2019

Leter du etter moderne, høy kvalitet og de mest komfortable løsningene som finnes på markedet av madrasser? Du har kommet til rett sted!

Velkommen til madrassbutikken! Våre produkter kombinerer høy kvalitet, nøye utførelse ogekstraordinær komfort. Vi fokuserer først og fremst på kundetilfredshet og individuelt produktvalg til brukerens behov. Vi leverer madrasser over hele Norge!

Utvalget av madrasser 

Oppdag det store utvalget av madrasser i Madrasser24-butikken! Vi er helt klar over viktigheten av sunn, avslappende søvn i hver persons liv - dette er grunnen til at vi tilbyr våre kunder madrasser laget med omhu for den høyeste kvaliteten på utførelsen. Ved å velge vårt tilbud, rekker vi også ivrig etter moderne løsninger som ikke bare øker komforten, men også sikrer riktig hygiene for søvn og hvile. Vi jobber bare med anerkjente madrassprodusenter som har operert i denne bransjen i flere år.

I vårt sortiment kan du finne et stort utvalg av forskjellige typer madrasser - både fjær og skum. Blant førstnevnte fortjener lomme- og multipocketmadrasser spesiell oppmerksomhet - de vil være perfekte for par. Med skummodeller er det verdt å være oppmerksom på anti-allergiske latexmadrasser eller termoelastiske madrasser - takket være brukerens varmerespons er de i stand til å passe perfekt inn i figuren hans, og gir utmerket støtte for kroppen. I tilbudet vårt har vi også medisinske madrasser og rehabiliteringsmadrasser, som er dedikert til personer som sliter med ryggproblemer, mottagelige for trykksår, men også til de som ønsker å sikre sunn, gjenopprettende og behagelig søvn hver natt. 

Barnemadrasser

Utvalget av Madrasser24-butikken inkluderer også barnemadrasser. Disse madrassene ble laget spesielt for de yngste brukerne - de var laget av anti-allergiske, hygieniske materialer, hvis sikkerhet er bekreftet med passende godkjenninger. Helsen og den riktige utviklingen til barna våre er hovedideen med handlingen vår når vi skal velge et tilbud for barn.

Den rette soveflaten på madrassen er grunnlaget for en vellykket hvile, derfor har vi alle mulige størrelser. Fra standard som for eksempel 80x200 til en spesial tilpasset. Det er mulig å bestille en madrass i spesiel størrelse - ta kontakt med oss.

Telefonkonsulenter og chatkonsulenter 

Hver madrass er blitt nøyaktig beskrevet av oss, takket være det kan du enkelt gjøre deg kjent med detaljene i konstruksjonen og egenskapene. Hvis du har spørsmål, så er våre telefonkonsulenter og chatkonsulenter tilgjengelig via nettprat. Vi håper at et så stort tilbud av madrasser vil gjøre at alle finner et produkt som fullt ut oppfyller hans individuelle behov og krav.

Velg riktig modell for deg! Vi venter på deg!

https://www.madrasser24.no/ 

Tekst: Karolina Falkowska