LINANÄS sofa fra IKEA

01.02.2023

LINANÄS sofaen fra IKEA er en moderne sofa som passer til de aller fleste hjem, rent designmessig og prismessig. Sofaen kommer i 2 forskjellige farger, VISSLE Beige og VISSLE mørkegrå. LINANÄS er tilgjengelig som 2- og 3-seters sofa. 3-seters sofa er også tilgjengelig med sjeselong.

Vedlikehold LINANÄS sofa

Vedlikehold er viktig angående en sofa, med LINANÄS fast trekk gjelder dette hva du kan og hva du absolutt ikke må gjøre. 

Hvordan rengjøre;

  • Støvsuges.
  • Rengjøres med fuktig klut.

Hvordan ikke rengjøre;

  • Kan ikke vaskes.
  • Kan ikke klorblekes.
  • Tåler ikke tørketrommel.
  • Kan ikke strykes.
  • Kan ikke renses.

Denne LINANÄS-sofaen er filmet av Interiorbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

Video av LINANÄS Sofa fra IKEA

Mange foretrekker å se ting i videoformat, så jeg legger alltid ut videoene jeg har tilgjengelig, videoen kommer alltid uten lyd.

Linanäs sofa IKEA by Mauritz Interior & Design

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».