LINANÄS sofa fra IKEA

01.02.2023

LINANÄS sofaen fra IKEA er en moderne sofa som passer til de aller fleste hjem, rent designmessig og prismessig. Sofaen kommer i 2 forskjellige farger, VISSLE Beige og VISSLE mørkegrå. LINANÄS er tilgjengelig som 2- og 3-seters sofa. 3-seters sofa er også tilgjengelig med sjeselong.

Vedlikehold LINANÄS sofa

Vedlikehold er viktig angående en sofa, med LINANÄS fast trekk gjelder dette hva du kan og hva du absolutt ikke må gjøre. 

Hvordan rengjøre;

  • Støvsuges.
  • Rengjøres med fuktig klut.

Hvordan ikke rengjøre;

  • Kan ikke vaskes.
  • Kan ikke klorblekes.
  • Tåler ikke tørketrommel.
  • Kan ikke strykes.
  • Kan ikke renses.

Denne LINANÄS-sofaen er filmet av Interiorbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

Video av LINANÄS Sofa fra IKEA

Mange foretrekker å se ting i videoformat, så jeg legger alltid ut videoene jeg har tilgjengelig, videoen kommer alltid uten lyd.

Linanäs sofa IKEA by Mauritz Interior & Design

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?