LINANÄS sofa fra IKEA

01.02.2023

LINANÄS sofaen fra IKEA er en moderne sofa som passer til de aller fleste hjem, rent designmessig og prismessig. Sofaen kommer i 2 forskjellige farger, VISSLE Beige og VISSLE mørkegrå. LINANÄS er tilgjengelig som 2- og 3-seters sofa. 3-seters sofa er også tilgjengelig med sjeselong.

Vedlikehold LINANÄS sofa

Vedlikehold er viktig angående en sofa, med LINANÄS fast trekk gjelder dette hva du kan og hva du absolutt ikke må gjøre. 

Hvordan rengjøre;

  • Støvsuges.
  • Rengjøres med fuktig klut.

Hvordan ikke rengjøre;

  • Kan ikke vaskes.
  • Kan ikke klorblekes.
  • Tåler ikke tørketrommel.
  • Kan ikke strykes.
  • Kan ikke renses.

Denne LINANÄS-sofaen er filmet av Interiorbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

Video av LINANÄS Sofa fra IKEA

Mange foretrekker å se ting i videoformat, så jeg legger alltid ut videoene jeg har tilgjengelig, videoen kommer alltid uten lyd.

Linanäs sofa IKEA by Mauritz Interior & Design

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.