Lampemagasinet

09.09.2020

"LampeMagasinet AS ble etablert i 1967 og vi har butikker i Oslo, Drammen, Lillestrøm, Jessheim, Moss, Fredrikstad, Tønsberg, Arendal, Kristiansand, Haugesund, Skien, Trondheim og Bodø.

Vårt hovedsortiment er alle typer interiørlamper, utelamper, skjermer, lyspærer, elektrisk materiell og vifter. Vi legger stor vekt på kvalitetsprodukter innenfor hele vårt sortiment, til en fornuftig pris."

Visa det här inlägget på Instagram

#lysekrone #lampemagasinet #lamper

Ett inlägg delat av Interiørbutikker (@mitt.vakre.hjem)


Her finner du lysekroner, bordlamper, taklamper, gulv, vegglamper og mye mer fra Lampemagasinet. Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på Lampemagasinet i Bodø. Klikk for større bilde!  

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...