Kulstad Nygård kjøkken - Sofistikert og lekkert!

03.02.2023

Kulstad Nygård kjøkken er et sofistikert og lekkert alternativ for de som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. Med en front i slitesterk høytrykkslaminat, får du et kjøkken som tåler daglig slitasje og ser nytt ut i mange år.

Det store utvalget av skuffer og skap gjør det enkelt å tilpasse kjøkkenet til dine behov og ønsker. Du kan velge mellom 23 ulike farger, med finish i silkematt, matt eller høyglans. Kantlisten i eik klarlakk, hvitpigmentert eik 342, valnøtt eller ABS gir et ekstra touch av eleganse og gir kjøkkenet ditt et personlig preg.

Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på Byggmakker i Bodø.

 Norskproduserte kjøkkeninnredninger i Mosjøen

Nygård har en lang historie som leverandør av kjøkkeninspirasjon. Siden starten har fokus vært på gode materialer, solid håndverk og dyktige mennesker. Dette gir en kombinasjon som resulterer i kjøkken av høy kvalitet.

Selskapet er så sikre på kvaliteten sin, at alle Nygård kjøkken leveres med en 20 års garanti. Dette understreker selskapets vilje til å stå bak sine produkter og å sørge for at kundene får det de forventer - et kjøkken som varer i mange år.

Med Nygård som leverandør, kan du være sikker på at du får et kjøkken som både ser flott ut og fungerer godt. Selskapets erfaring og kunnskap gir deg et kjøkken som oppfyller dine behov og ønsker.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."