Kulstad Nygård kjøkken - Sofistikert og lekkert!

03.02.2023

Kulstad Nygård kjøkken er et sofistikert og lekkert alternativ for de som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. Med en front i slitesterk høytrykkslaminat, får du et kjøkken som tåler daglig slitasje og ser nytt ut i mange år.

Det store utvalget av skuffer og skap gjør det enkelt å tilpasse kjøkkenet til dine behov og ønsker. Du kan velge mellom 23 ulike farger, med finish i silkematt, matt eller høyglans. Kantlisten i eik klarlakk, hvitpigmentert eik 342, valnøtt eller ABS gir et ekstra touch av eleganse og gir kjøkkenet ditt et personlig preg.

Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på Byggmakker i Bodø.

 Norskproduserte kjøkkeninnredninger i Mosjøen

Nygård har en lang historie som leverandør av kjøkkeninspirasjon. Siden starten har fokus vært på gode materialer, solid håndverk og dyktige mennesker. Dette gir en kombinasjon som resulterer i kjøkken av høy kvalitet.

Selskapet er så sikre på kvaliteten sin, at alle Nygård kjøkken leveres med en 20 års garanti. Dette understreker selskapets vilje til å stå bak sine produkter og å sørge for at kundene får det de forventer - et kjøkken som varer i mange år.

Med Nygård som leverandør, kan du være sikker på at du får et kjøkken som både ser flott ut og fungerer godt. Selskapets erfaring og kunnskap gir deg et kjøkken som oppfyller dine behov og ønsker.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...