Kulstad Nygård kjøkken - Sofistikert og lekkert!

03.02.2023

Kulstad Nygård kjøkken er et sofistikert og lekkert alternativ for de som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt. Med en front i slitesterk høytrykkslaminat, får du et kjøkken som tåler daglig slitasje og ser nytt ut i mange år.

Det store utvalget av skuffer og skap gjør det enkelt å tilpasse kjøkkenet til dine behov og ønsker. Du kan velge mellom 23 ulike farger, med finish i silkematt, matt eller høyglans. Kantlisten i eik klarlakk, hvitpigmentert eik 342, valnøtt eller ABS gir et ekstra touch av eleganse og gir kjøkkenet ditt et personlig preg.

Bildene er tatt av Interiørbutikker.no på Byggmakker i Bodø.

 Norskproduserte kjøkkeninnredninger i Mosjøen

Nygård har en lang historie som leverandør av kjøkkeninspirasjon. Siden starten har fokus vært på gode materialer, solid håndverk og dyktige mennesker. Dette gir en kombinasjon som resulterer i kjøkken av høy kvalitet.

Selskapet er så sikre på kvaliteten sin, at alle Nygård kjøkken leveres med en 20 års garanti. Dette understreker selskapets vilje til å stå bak sine produkter og å sørge for at kundene får det de forventer - et kjøkken som varer i mange år.

Med Nygård som leverandør, kan du være sikker på at du får et kjøkken som både ser flott ut og fungerer godt. Selskapets erfaring og kunnskap gir deg et kjøkken som oppfyller dine behov og ønsker.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.