KOMPLEMENT IKEA

26.09.2022

Når du har bestemt deg for hvilken ramme og dører du skal ha på garderoben din, vil kanskje det viktigste være å bestemme deg for hvilket interiør garderoben skal ha slik at den passer dine behov. Det er her KOMPLEMENT serien fra IKEA kommer til sin rett.

KOMPLEMENT sortiment

KOMPLEMENT serien består av skuffer, nettingkurver, hylleplater, skuffer, garderobestang, skohylle, multihenger og mye mer. Du finner alt på IKEAs nettsider, her får du tips fra IKEA til hvordan du organiserer din PAX-garderobe.

Skuff med glassfront

Som du kan se på bildene nedenfor, består KOMPLEMENT serien av mange forskjellige løsninger. Har du mange smykker finnes det et uttrekkbart smykkeinnsats, praktisk å ha gjemt bort belter, solbriller og andre småting på en organisert måte. Vil du ha ting synlig velger du en skuff med glassfront, og vil du ha ting skjult velger du heltre.

Skohylle

Mange samler på sko og det krever sin plass, det finnes flere ulike systemløsninger for sko i KOMPLEMENT serien, her har du noen bilder av hvordan du kan oppbevare sko i garderoben.

Garderobestang

Garderobestang fyller en viktig funksjon, det er her du kan spare plass ved å henge opp masse klær. Det finnes ulike varianter å velge mellom og du får rett og slett bygge og planlegge etter dine behov.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».