KOMPLEMENT IKEA

26.09.2022

Når du har bestemt deg for hvilken ramme og dører du skal ha på garderoben din, vil kanskje det viktigste være å bestemme deg for hvilket interiør garderoben skal ha slik at den passer dine behov. Det er her KOMPLEMENT serien fra IKEA kommer til sin rett.

KOMPLEMENT sortiment

KOMPLEMENT serien består av skuffer, nettingkurver, hylleplater, skuffer, garderobestang, skohylle, multihenger og mye mer. Du finner alt på IKEAs nettsider, her får du tips fra IKEA til hvordan du organiserer din PAX-garderobe.

Skuff med glassfront

Som du kan se på bildene nedenfor, består KOMPLEMENT serien av mange forskjellige løsninger. Har du mange smykker finnes det et uttrekkbart smykkeinnsats, praktisk å ha gjemt bort belter, solbriller og andre småting på en organisert måte. Vil du ha ting synlig velger du en skuff med glassfront, og vil du ha ting skjult velger du heltre.

Skohylle

Mange samler på sko og det krever sin plass, det finnes flere ulike systemløsninger for sko i KOMPLEMENT serien, her har du noen bilder av hvordan du kan oppbevare sko i garderoben.

Garderobestang

Garderobestang fyller en viktig funksjon, det er her du kan spare plass ved å henge opp masse klær. Det finnes ulike varianter å velge mellom og du får rett og slett bygge og planlegge etter dine behov.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...