KOMPLEMENT IKEA

26.09.2022

Når du har bestemt deg for hvilken ramme og dører du skal ha på garderoben din, vil kanskje det viktigste være å bestemme deg for hvilket interiør garderoben skal ha slik at den passer dine behov. Det er her KOMPLEMENT serien fra IKEA kommer til sin rett.

KOMPLEMENT sortiment

KOMPLEMENT serien består av skuffer, nettingkurver, hylleplater, skuffer, garderobestang, skohylle, multihenger og mye mer. Du finner alt på IKEAs nettsider, her får du tips fra IKEA til hvordan du organiserer din PAX-garderobe.

Skuff med glassfront

Som du kan se på bildene nedenfor, består KOMPLEMENT serien av mange forskjellige løsninger. Har du mange smykker finnes det et uttrekkbart smykkeinnsats, praktisk å ha gjemt bort belter, solbriller og andre småting på en organisert måte. Vil du ha ting synlig velger du en skuff med glassfront, og vil du ha ting skjult velger du heltre.

Skohylle

Mange samler på sko og det krever sin plass, det finnes flere ulike systemløsninger for sko i KOMPLEMENT serien, her har du noen bilder av hvordan du kan oppbevare sko i garderoben.

Garderobestang

Garderobestang fyller en viktig funksjon, det er her du kan spare plass ved å henge opp masse klær. Det finnes ulike varianter å velge mellom og du får rett og slett bygge og planlegge etter dine behov.

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

Kan man egentlig få nok puter? Det er nok en debatt som vil fortsette å pågå, men det er ingen tvil om at pynteputer kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom. Enten du vil gi sofaen din et nytt utseende eller legge til litt ekstra komfort til sengen din, så har IKEA et stort utvalg av pynteputer som passer til enhver stil....