KOMPLEMENT IKEA

26.09.2022

Når du har bestemt deg for hvilken ramme og dører du skal ha på garderoben din, vil kanskje det viktigste være å bestemme deg for hvilket interiør garderoben skal ha slik at den passer dine behov. Det er her KOMPLEMENT serien fra IKEA kommer til sin rett.

KOMPLEMENT sortiment

KOMPLEMENT serien består av skuffer, nettingkurver, hylleplater, skuffer, garderobestang, skohylle, multihenger og mye mer. Du finner alt på IKEAs nettsider, her får du tips fra IKEA til hvordan du organiserer din PAX-garderobe.

Skuff med glassfront

Som du kan se på bildene nedenfor, består KOMPLEMENT serien av mange forskjellige løsninger. Har du mange smykker finnes det et uttrekkbart smykkeinnsats, praktisk å ha gjemt bort belter, solbriller og andre småting på en organisert måte. Vil du ha ting synlig velger du en skuff med glassfront, og vil du ha ting skjult velger du heltre.

Skohylle

Mange samler på sko og det krever sin plass, det finnes flere ulike systemløsninger for sko i KOMPLEMENT serien, her har du noen bilder av hvordan du kan oppbevare sko i garderoben.

Garderobestang

Garderobestang fyller en viktig funksjon, det er her du kan spare plass ved å henge opp masse klær. Det finnes ulike varianter å velge mellom og du får rett og slett bygge og planlegge etter dine behov.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."