KALKNÄS Skap fra IKEA

30.10.2022

KALKNÄS skap med skyvedører fra IKEA, skapet finnes i to forskjellige varianter. "Skjul alt rot bak de fint pregede dørene og vis frem dine mest dekorative ting bak glassdørene. KALKNÄS skap leveres også klargjort for ledningshåndtering slik at du enkelt kan legge til belysning."

Bilder er tatt av Interiørbutikker.no i Sofia, Bulgaria, så sjekk IKEAs nettsider for norske priser.

Dørene på skapet er i herdet glass og trefiberplater, mønstertrykket akrylfarge.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...