KALKNÄS Skap fra IKEA

30.10.2022

KALKNÄS skap med skyvedører fra IKEA, skapet finnes i to forskjellige varianter. "Skjul alt rot bak de fint pregede dørene og vis frem dine mest dekorative ting bak glassdørene. KALKNÄS skap leveres også klargjort for ledningshåndtering slik at du enkelt kan legge til belysning."

Bilder er tatt av Interiørbutikker.no i Sofia, Bulgaria, så sjekk IKEAs nettsider for norske priser.

Dørene på skapet er i herdet glass og trefiberplater, mønstertrykket akrylfarge.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."