HTH kjøkken – slik velger du riktig farge og stil

24.12.2022

Velge riktig farge og stil på kjøkkenet ditt kan være en utfordring, spesielt hvis du ikke er sikker på hva du vil ha. HTH kjøkken har et stort utvalg av farger og stiler, så det kan være vanskelig å vite hva som vil passe best i ditt hjem.

Det første du bør gjøre, er å tenke på hvordan du vil at kjøkkenet skal se ut. Vil du ha et lyst og luftig kjøkken, eller foretrekker du en mer tradisjonell stil? Etter å ha bestemt deg for en generell retning, kan du begynne å se på farger.

Så enkelt kan du gi kjøkkenet ditt et luftig og romslig utseende

Lyse farger som hvitt, lys grønt eller blått kan bidra til å gi kjøkkenet et luftig og romslig utseende. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har et lite kjøkken, da det kan hjelpe til med å øke illusjonen av plass. Mørkere farger som brunt, grått eller svart kan gi kjøkkenet en mer tradisjonell og formell følelse.

Slik velger du materialer og finishes som passer ditt kjøkken

I tillegg til fargen på kjøkkeninnredningen, bør du også vurdere materialer og finishes. For eksempel kan benkeplater i marmor eller granitt gi kjøkkenet et luksuriøst utseende, mens laminat benkeplater kan være mer budsjettvennlige. Det samme gjelder for dørene på skap og skuffer - vil du ha glatte, høyglansfinisher, eller foretrekker du en mer rustikk finish?

Hvordan velge riktig kjøkkeninnredning for dine behov

Det er også viktig å tenke på hvordan du vil at kjøkkenet ditt skal fungere. Har du for eksempel en stor familie som trenger mye lagringsplass, eller har du et lite kjøkken med lite plass til oppbevaring? Dette kan påvirke valget av skap, skuffer og andre lagringsløsninger du velger.

Få kjøkkenet ditt til å reflektere din personlighet og hjemmet ditt

Til slutt bør du huske på at kjøkkenet ditt skal reflektere personligheten din og hjemmet ditt. Selv om det kan være fristende å velge den nyeste trenden eller det mest populære valget, bør du også vurdere hva som vil føles bra for deg og familien din. Ta deg tid til å se på ulike alternativer og prøv å visualisere hvordan de vil se ut i ditt hjem før du tar en beslutning.

Med litt planlegging og vurdering kan du enkelt velge den perfekte fargen og stilen på kjøkkenet ditt med HTH. Husk å også tenke på hvordan du vil at kjøkkenet skal fungere, og velg materialer og finishes som passer dine behov og ønsker. Klikk på linken og se 13 ulike HTH-kjøkken som vi har filmet.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no ved HTH i Bodø og i Tromsø

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...