HTH kjøkken – slik velger du riktig farge og stil

24.12.2022

Velge riktig farge og stil på kjøkkenet ditt kan være en utfordring, spesielt hvis du ikke er sikker på hva du vil ha. HTH kjøkken har et stort utvalg av farger og stiler, så det kan være vanskelig å vite hva som vil passe best i ditt hjem.

Det første du bør gjøre, er å tenke på hvordan du vil at kjøkkenet skal se ut. Vil du ha et lyst og luftig kjøkken, eller foretrekker du en mer tradisjonell stil? Etter å ha bestemt deg for en generell retning, kan du begynne å se på farger.

Så enkelt kan du gi kjøkkenet ditt et luftig og romslig utseende

Lyse farger som hvitt, lys grønt eller blått kan bidra til å gi kjøkkenet et luftig og romslig utseende. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har et lite kjøkken, da det kan hjelpe til med å øke illusjonen av plass. Mørkere farger som brunt, grått eller svart kan gi kjøkkenet en mer tradisjonell og formell følelse.

Slik velger du materialer og finishes som passer ditt kjøkken

I tillegg til fargen på kjøkkeninnredningen, bør du også vurdere materialer og finishes. For eksempel kan benkeplater i marmor eller granitt gi kjøkkenet et luksuriøst utseende, mens laminat benkeplater kan være mer budsjettvennlige. Det samme gjelder for dørene på skap og skuffer - vil du ha glatte, høyglansfinisher, eller foretrekker du en mer rustikk finish?

Hvordan velge riktig kjøkkeninnredning for dine behov

Det er også viktig å tenke på hvordan du vil at kjøkkenet ditt skal fungere. Har du for eksempel en stor familie som trenger mye lagringsplass, eller har du et lite kjøkken med lite plass til oppbevaring? Dette kan påvirke valget av skap, skuffer og andre lagringsløsninger du velger.

Få kjøkkenet ditt til å reflektere din personlighet og hjemmet ditt

Til slutt bør du huske på at kjøkkenet ditt skal reflektere personligheten din og hjemmet ditt. Selv om det kan være fristende å velge den nyeste trenden eller det mest populære valget, bør du også vurdere hva som vil føles bra for deg og familien din. Ta deg tid til å se på ulike alternativer og prøv å visualisere hvordan de vil se ut i ditt hjem før du tar en beslutning.

Med litt planlegging og vurdering kan du enkelt velge den perfekte fargen og stilen på kjøkkenet ditt med HTH. Husk å også tenke på hvordan du vil at kjøkkenet skal fungere, og velg materialer og finishes som passer dine behov og ønsker. Klikk på linken og se 13 ulike HTH-kjøkken som vi har filmet.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no ved HTH i Bodø og i Tromsø

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.