Høyglans kjøkken: Moderne og luksuriøst

30.12.2022

Høyglans kjøkken har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er ikke så rart. Dette er kjøkken med en glatt, reflekterende overflate som gir et stilfullt og moderne utseende. Kjøkkenet gir et luksuriøst inntrykk og kan være med på å forandre hele rommet.

Moderne farger for høyglans kjøkken: Velg det perfekte utseendet for deg

Det finnes mange forskjellige farger å velge mellom når det gjelder høyglans kjøkken. Den mest populære fargen er hvit, som gir et lyst og luftig inntrykk. Her skal vi se på mange forskjellige farger som vi har filmet, beige, rød, lyseblå, brun, gull, turkis, blå, det er mange farger å velge mellom. Vi har mange bilder fra blant annet IKEA, du finner blant annet RINGHULT, JÄRSTA, KALLARP med sine 2 farger nå, rød og en er i lys grå-blå som nylig ble lansert i verden.

Enkelt å holde rent

Høyglans kjøkken ser ikke bare bra ut, det er også lett å holde rent. Overflaten er enkel å tørke av, og mange høyglans kjøkken har en motstandsdyktig overflate som gjør at de tåler mer slitasje enn andre kjøkken. Dette gjør dem perfekte for deg som ønsker et kjøkken som ser bra ut, men som også er enkelt å holde rent.

Følsom for merker og riper

En ting å være oppmerksom på når du velger høyglans kjøkken, er at de kan være mer følsomme for merker og riper enn andre kjøkken. Dette betyr at det kan være lurt å være litt mer forsiktig når du bruker dem, og å sørge for å tørke av eventuelle flekker og merker så snart som mulig.

Uansett hvilken farge du velger, vil et høyglans kjøkken gi et stilfullt og moderne utseende til ditt hjem. Det er en investering som vil vare lenge, og som vil være med på å forandre hele rommet. Så hvis du ønsker å oppgradere ditt kjøkken, kan høyglans være et godt valg.

Bildegalleri av høyglans kjøkken

Bildegalleri av høyglans kjøkken som vi har filmet. Det er mange farger og stiler å velge mellom, kjøkken med kjøkkenøy? fungerer like godt med høyglansskap på kjøkkenøya også. Det første bildet under er høyglans kjøkkendører fra IKEA. Resten av bildene, bortsett fra IKEA kjøkken, er fra Mömax og Aiko.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.