Homeroom.no

15.05.2020

Homeroom er et relativt nytt nettsted på nett, men du har sannsynligvis kjøpt fra Ellos, de er eierne av nettstedet. Ellos Group eier også Jotex og Stayhard. Så det er ingen amatører du har å gjøre med, de har over 70 års erfaring fra handel. Det er en viktig ting når du handler på internett i dag, du vil føle deg trygg med den du kjøper varer fra. Som nevnt, Homeroom er en ny side, startet i 2018, siden vil fungere som et supplement til Ellos og Jotex ifølge eierne. Du finner ingen klær på Homeroom, nettstedet fokuserer på hus og hjem.

@homeroom
@homeroom

Møbler

Møbelkategorien inneholder over 6000 produkter, fra senger til spisestuebord eller sofaer til stuen eller møbler til barnerommet. Her finner du møbler til alle rom, i alle prisklasser, så det skal passe for alle.

Belysning

Belysningkategorien inneholder over 5000 produkter, "Forny hjemmet ditt med en ny taklampe, krystallkrone eller vegglampe. Hos Homeroom finner du både billige lamper online, og designlamper med stil som varer livet ut." Som Homeroom sier, her finner du lamper for alle behov.

Tepper

Teppekategorien inneholder over 1400 tepper, så her bør du finne det du leter etter. Priser fra 40  kr så det skal passe alle uansett hvor stor lommebok du har.

Dekor

Dekorkategorien inneholder over 2000 produkter, "Frisk opp hjemmet med ny dekor fra Homeroom. Praktisk eller ekstravagant? I vårt store utvalg av alt fra småoppbevaring og pynteting til veggklokker og postere finner du garantert innredningen for akkurat din livsstil!" Her finner du noe som passer hjemmet ditt, som nevnt tidligere. Ellos har 70 års erfaring med å dekorere hjem for mennesker.

Homeroom i sosiale medier

Handle fra Homeroom

Betaling: Kort og Faktura

Frakt: "Du ser alltid totalprisen i kassen før du betaler. Husk å være innlogget. For å komme dit klikker du på "Handlekurv" lengst oppe i høyre hjørne på skjermen. I kassen ser du totalprisen for varene du har bestilt, frakt og eventuelle ekstraavgifter."

Viktbaserad kostnad

0 - 2 kg. 99 kr
2 - 5 kg. 99 kr
5 - 10 kg. 199 kr
10 - 19 kg. 299 kr
19 - 35 kg. 399 kr
35 - 50 kg. 399 kr
Över 50 kg. 699 kr