Hill Spisebord fra Bolia

19.09.2022

Hill spisebord fra Bolia. Apelle spisestol og Sleek low back stol. Hill er et bord som både er smalt, estetisk og solid - og det byr på en fleksibel funksjonalitet.

Eik spisebord

Spisebordet du ser på bildene her er i solid eik, bordet finnes også i italiensk Fenix​NTM® laminat, lokalprodusert i Danmark for de som foretrekker det. Prisene på bildene kan avvike fra dagens priser. Stolene rundt dette spisebordet, Apelle og Sleek, harmonerer godt både i stil, materiale og farge.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.