Den ultimate spiseplassen: Hill Spisebord og Apelle & Sleek stoler

04.02.2023

Er du på jakt etter et spisebord som gir deg en stilfull og moderne atmosfære i ditt hjem? Da vil Hill Spisebord fra Bolia være det perfekte valget for deg!

Dette spisebordet er produsert i solid eik, noe som gir det en eksklusiv og robust følelse. Dessuten finnes spisebordet også i italiensk Fenix NTM® laminat, noe som gir et unikt utseende. Både eik og laminat-versjonen av spisebordet vil tåle bruken over tid, slik at du får en vare som holder i mange år.

Hill Spisebord passer perfekt sammen med de elegante og moderne Apelle og Sleek low back spisestolene. Disse stolene har en enkel og stilfull design, noe som gir deg en samlet stilfull løsning. Du kan velge mellom en rekke farger slik at du kan finne den kombinasjonen som passer perfekt til ditt hjem.

Hvis du ønsker å oppleve Hill Spisebord og Apelle og Sleek low back spisestol i virkeligheten, bør du besøke en av våre butikker. Vi har et bredt utvalg av møbler og interiørvarer, og vi står alltid klare til å hjelpe deg med å finne det du leter etter. Våre dyktige medarbeidere har stor kunnskap om møblene, og de vil gjerne dele denne kunnskapen med deg.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...