HAUGA serie fra IKEA

01.11.2022

HAUGA serien fra IKEA inneholder alt fra kommode, vitrineskap, nattbord, skjenk, garderober og arbeidsbord og mye mer. Jeg har filmet nesten alle produktene i serien, jeg skal strukturere det med bilder og videoer slik at du finner enkelt. Jeg har filmet i 5 forskjellige IKEA varehus, prislappar ska du inte bry deg om uten se på IKEAs hjemmeside for aktuelle priser.

HAUGA kommode

HAUGA kommode fra IKEA finnes i fargene hvit og grå, 6 skuffer eller 3 skuffer å velge mellom.

HAUGA arbeidsbord

HAUGA arbeidsbord finnes i fargene grå og hvit. Bordet er relativt lite så det burde passe inn i de aller fleste hjem. Uansett om et barn trenger plass til skolearbeid eller en voksen til et lite hjemmekontor, fungerer det.

HAUGA garderobe

Hauga IKEA garderober fås med skyvedører eller åpen garderobe. Garderobene finnes i fargene grå og hvit.

HAUGA skjenk

Denne skjenken har rikelig med oppbevaringsplass - og toppen er ideell for dine fineste ting, hvorfor ikke noen blomster og bilder.

HAUGA vitrineskap

"Passer inn overalt i hjemmet, for seg selv eller med andre møbler i HAUGA-serien. I dette vitrineskapet kan du holde favorittingene dine frie for støv, men fremdeles vise dem frem - perfekt for spisestueserviset."

Dette var alt jeg hadde for øyeblikket angående HAUGA-serien, jeg legger til flere møbler når jeg ser dem i butikkene.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...