HAUGA serie fra IKEA

01.11.2022

HAUGA serien fra IKEA inneholder alt fra kommode, vitrineskap, nattbord, skjenk, garderober og arbeidsbord og mye mer. Jeg har filmet nesten alle produktene i serien, jeg skal strukturere det med bilder og videoer slik at du finner enkelt. Jeg har filmet i 5 forskjellige IKEA varehus, prislappar ska du inte bry deg om uten se på IKEAs hjemmeside for aktuelle priser.

HAUGA kommode

HAUGA kommode fra IKEA finnes i fargene hvit og grå, 6 skuffer eller 3 skuffer å velge mellom.

HAUGA arbeidsbord

HAUGA arbeidsbord finnes i fargene grå og hvit. Bordet er relativt lite så det burde passe inn i de aller fleste hjem. Uansett om et barn trenger plass til skolearbeid eller en voksen til et lite hjemmekontor, fungerer det.

HAUGA garderobe

Hauga IKEA garderober fås med skyvedører eller åpen garderobe. Garderobene finnes i fargene grå og hvit.

HAUGA skjenk

Denne skjenken har rikelig med oppbevaringsplass - og toppen er ideell for dine fineste ting, hvorfor ikke noen blomster og bilder.

HAUGA vitrineskap

"Passer inn overalt i hjemmet, for seg selv eller med andre møbler i HAUGA-serien. I dette vitrineskapet kan du holde favorittingene dine frie for støv, men fremdeles vise dem frem - perfekt for spisestueserviset."

Dette var alt jeg hadde for øyeblikket angående HAUGA-serien, jeg legger til flere møbler når jeg ser dem i butikkene.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."