HAUGA serie fra IKEA

01.11.2022

HAUGA serien fra IKEA inneholder alt fra kommode, vitrineskap, nattbord, skjenk, garderober og arbeidsbord og mye mer. Jeg har filmet nesten alle produktene i serien, jeg skal strukturere det med bilder og videoer slik at du finner enkelt. Jeg har filmet i 5 forskjellige IKEA varehus, prislappar ska du inte bry deg om uten se på IKEAs hjemmeside for aktuelle priser.

HAUGA kommode

HAUGA kommode fra IKEA finnes i fargene hvit og grå, 6 skuffer eller 3 skuffer å velge mellom.

HAUGA arbeidsbord

HAUGA arbeidsbord finnes i fargene grå og hvit. Bordet er relativt lite så det burde passe inn i de aller fleste hjem. Uansett om et barn trenger plass til skolearbeid eller en voksen til et lite hjemmekontor, fungerer det.

HAUGA garderobe

Hauga IKEA garderober fås med skyvedører eller åpen garderobe. Garderobene finnes i fargene grå og hvit.

HAUGA skjenk

Denne skjenken har rikelig med oppbevaringsplass - og toppen er ideell for dine fineste ting, hvorfor ikke noen blomster og bilder.

HAUGA vitrineskap

"Passer inn overalt i hjemmet, for seg selv eller med andre møbler i HAUGA-serien. I dette vitrineskapet kan du holde favorittingene dine frie for støv, men fremdeles vise dem frem - perfekt for spisestueserviset."

Dette var alt jeg hadde for øyeblikket angående HAUGA-serien, jeg legger til flere møbler når jeg ser dem i butikkene.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.