HAUGA serie fra IKEA

01.11.2022

HAUGA serien fra IKEA inneholder alt fra kommode, vitrineskap, nattbord, skjenk, garderober og arbeidsbord og mye mer. Jeg har filmet nesten alle produktene i serien, jeg skal strukturere det med bilder og videoer slik at du finner enkelt. Jeg har filmet i 5 forskjellige IKEA varehus, prislappar ska du inte bry deg om uten se på IKEAs hjemmeside for aktuelle priser.

HAUGA kommode

HAUGA kommode fra IKEA finnes i fargene hvit og grå, 6 skuffer eller 3 skuffer å velge mellom.

HAUGA arbeidsbord

HAUGA arbeidsbord finnes i fargene grå og hvit. Bordet er relativt lite så det burde passe inn i de aller fleste hjem. Uansett om et barn trenger plass til skolearbeid eller en voksen til et lite hjemmekontor, fungerer det.

HAUGA garderobe

Hauga IKEA garderober fås med skyvedører eller åpen garderobe. Garderobene finnes i fargene grå og hvit.

HAUGA skjenk

Denne skjenken har rikelig med oppbevaringsplass - og toppen er ideell for dine fineste ting, hvorfor ikke noen blomster og bilder.

HAUGA vitrineskap

"Passer inn overalt i hjemmet, for seg selv eller med andre møbler i HAUGA-serien. I dette vitrineskapet kan du holde favorittingene dine frie for støv, men fremdeles vise dem frem - perfekt for spisestueserviset."

Dette var alt jeg hadde for øyeblikket angående HAUGA-serien, jeg legger til flere møbler når jeg ser dem i butikkene.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.