Grått kjøkken

02.07.2020

Det grå kjøkkenet er en klassiker. Grått er et stilsikkert og praktisk valg til kjøkkenet. Bilder og videoer har Interiørbutikker.no tatt fra Sigdal, IKEA, HTH og Norema, ja alt vi kan finne, alt for å inspirere deg med ekte bilder og filmer.

Grått kjøkken fra Sigdal

"Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte - der øyeblikkene som teller skapes."

Grått kjøkken fra IKEA

"Et kjøkken med profilerte fronter er tidløst og går aldri av moten. BODBYN kjøkkenfront i grå, gir lunhet og en moderne touch til det klassiske kjøkkenet som gjør at det passer godt inn i de fleste miljøer."

Grått kjøkken fra HTH

"Når du velger et kjøkkendesign fra HTH, får du mulighet for å sette ditt eget preg på kjøkkenmøblene."

Grått kjøkken fra Norema

"Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Du skal velge stil. Bestemme innredning. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Tampen brenner. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Kjøkkenet du har drømt om lenge!"