Grå sofa: Gjør rommet personlig med farger

09.01.2023

Grå sofaer passer godt med mange ulike farger og tekstiler, så det kommer litt an på hva du ønsker å oppnå med innredningen din.

Noen forslag til farger og tekstiler som kan passe godt til en grå sofa, inkluderer:

  • Lysgrå, beige eller hvit for en luftig og lyst innredning
  • Mørkere grånyanser, sort eller blå for en mer kontrastrik og dramatisk stil
  • Mønstrete tekstiler, som blomster, geometriske figurer eller etnisk-inspirerte mønstre for å gi sofaryggen litt ekstra liv
  • Myke tekstiler som ull, fløyel eller velour for en lun og myk følelse

Det er også viktig å tenke på hvordan resten av rommet ser ut. Hvis du har mye møbler i samme farge som sofaen, kan det være lurt å introdusere litt kontrast gjennom farger eller tekstiler. På den måten kan du unngå at rommet blir for ensformig.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.