Grå sofa: Gjør rommet personlig med farger

09.01.2023

Grå sofaer passer godt med mange ulike farger og tekstiler, så det kommer litt an på hva du ønsker å oppnå med innredningen din.

Noen forslag til farger og tekstiler som kan passe godt til en grå sofa, inkluderer:

  • Lysgrå, beige eller hvit for en luftig og lyst innredning
  • Mørkere grånyanser, sort eller blå for en mer kontrastrik og dramatisk stil
  • Mønstrete tekstiler, som blomster, geometriske figurer eller etnisk-inspirerte mønstre for å gi sofaryggen litt ekstra liv
  • Myke tekstiler som ull, fløyel eller velour for en lun og myk følelse

Det er også viktig å tenke på hvordan resten av rommet ser ut. Hvis du har mye møbler i samme farge som sofaen, kan det være lurt å introdusere litt kontrast gjennom farger eller tekstiler. På den måten kan du unngå at rommet blir for ensformig.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.