Grå sofa: Gjør rommet personlig med farger

09.01.2023

Grå sofaer passer godt med mange ulike farger og tekstiler, så det kommer litt an på hva du ønsker å oppnå med innredningen din.

Noen forslag til farger og tekstiler som kan passe godt til en grå sofa, inkluderer:

  • Lysgrå, beige eller hvit for en luftig og lyst innredning
  • Mørkere grånyanser, sort eller blå for en mer kontrastrik og dramatisk stil
  • Mønstrete tekstiler, som blomster, geometriske figurer eller etnisk-inspirerte mønstre for å gi sofaryggen litt ekstra liv
  • Myke tekstiler som ull, fløyel eller velour for en lun og myk følelse

Det er også viktig å tenke på hvordan resten av rommet ser ut. Hvis du har mye møbler i samme farge som sofaen, kan det være lurt å introdusere litt kontrast gjennom farger eller tekstiler. På den måten kan du unngå at rommet blir for ensformig.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».