Garderobeskap

30.04.2020
Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og det er derfor viktig å utnytte den plassen man har.

Et godt garderobeskap hjelper til med å få orden i hjemmet. Her skal vi se på garderober fra norske butikker og produsenter som Sigdal, Byggmakker, Skeidar, Obs Bygg, IKEA og JYSK.

Garderobeskap fra Sigdal

"Et godt garderobeskap gjør det enklere å organisere og ha et ryddig klesskap.

Vi har ulike modeller garderobeskap som kan skreddersys ditt behov." 

Garderobeskap fra JYSK

"Hos oss finner du et stort utvalg garderober i ulike størrelser og design. Velg mellom plassbesparende skyvedørsgarderober eller større garderobeløsninger. Flere av modellene våre kommer med innebygget speil. Når du skal velge nytt skap er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Garderobeskapet skal ha rett look, vakker farge og være lagd i riktige materialer. Men det er minst like viktig at innredningen av garderoben passer deg og din livsstil." 

Garderobeskap fra COOP Obs Bygg

"Dagene med dårlig plassutnyttelse og store, uhåndterlige klesskap er over! La deg inspirere av Langlos smarte garderobeløsninger."

Garderobeskap fra IKEA

"Det perfekte garderoben kan gjøre morgenen veldig mye enklere og hjelpe deg å holde oversikt. Med et klesskap som passer ditt soverom og dine behov perfekt, vil du få bedre oversikt over alt du har, bruke mindre tid på å finne frem klær på morgenen og det blir mindre rot. Garderoben passer både på soverom, gang, bod og andre rom der du trenger mer plass til tingene dine. Garderober hos IKEA finnes i mange størrelser og stiler, noe som gjør at du kan velge nøyktig hvilken farge som passer deg og rommet klesskapet skal stå i. Klesskapet vil fungere som et fint og praktisk møbel i hjemmet ditt."

Garderobeskap fra Skeidar

Garderobeskap fra Byggmakker

"Vi gjør det enkelt å oppbevare klærne dine med vårt utvalg av garderobeskap. Vi har også alt tilbehøret som trengs for å innrede ditt nye garderobeskap. "