Få proff flyttehjelp når du flytter

17.09.2018

Tekst: Majoren flyttebyrå Oslo AS. Foto: Majoren flyttebyrå Oslo AS

Å flytte til et nytt bosted trenger ikke å innebære stress og en masse kaos. Er man ute i god tid, sørger for god planlegging og tidlig i prosessen bestemmer deg for hva du trenger hjelp til vil det være forskjellen mellom en trygg og behagelig flytting. Eller en dag med masse stress og kaos.

Nordmenn er faktisk stadig på flyttefot. Vi flytter innenfor kommunegrensen, vi bytter kommune og noen bytter fylke. I følge tall fra Norsk Institutt for by- og regionsforskning flytter vi i gjennomsnittet syv til åtte ganger i løpet av livet. Oftest når vi etablerer oss med familie og i en alder mellom 25 og 30 år.

«Vi opplever stadig at kunder ringer oss samme dag som de skal flytte. Enten har ikke venner dukket opp eller så oppdager man at jobben er mye større enn det man trodde. Da må vi prøve å hive oss rundt for å hjelpe de best mulig eller kunne gi gode råd til flyttingen». 

Det sier Xhanin Bajramaj hos Majoren Flyttebyrå Oslo AS. Hans beste tips er å være ute i god tid å begynne planleggingen allerede samme dag som man har bestemt flyttedato. 

Start planleggingen av flytt tidlig 

"Begynn tidlig med å skaffe deg oversikt. Mange av tingene du har hjemme kan pakkes i god tid før selve flyttedagen. Gå gjennom loft, kjeller og boder. Kan du selge ting du ikke lenger har behov for? Flytter du til  noe mindre må du kanskje kvitte deg med ting du ikke har plass til" 

Å pakke ned tar lengst tid 

Nedpakking er ofte den delen som tar lengst tid under en flytteprosess. De fleste har vanskelig med å komme i gang og utsetter det stadig helt til det nærmer seg flyttedagen. Men en god nedpakking kan faktisk spare deg for flere tusen kroner i følge Bajramaj.

«Jo mindre ting vi har å bære på jo raskere går flyttingen. Det mange ikke tenker på er at det er gjerne de små tingene som det tar lengst tid å flytte fordi de er dårlig pakket og vanskelige å stable i bilen. Men å pakke er kunst og vi hjelper deg gjerne med dette dagen før du skal
flytte». 


5 tips til en effektiv nedpakking 

- Skriv navn eller rom på eskene. Hva skal til kjøkkenet, hva skal på badet, hva skal på soverommet og hva skal rett i boden?

- Ikke pakk eskene for tunge. Det kan føre til at esken revner, gjenstander blir ødelagt, eller verre ting som person- eller ryggskader. Bruk solide og gode flytteesker, helst lik størrelse på alle. De er
enklere å stable og man utnytter plassen i flyttebilen bedre.

- Det kan være smart å skrive hva som er hovedinnholdet i eskene. Det er langt i fra sikkert at du får pakket ut alt den første dagen, og da kan det være kjekt å vite hvilken boks som er hva.

- Esker med som kan knuses fortjener en rød påskrift. Det kan være en investering verdt dersom du skal ha noen Champagne-glass å drikke av når du skal feire at du har flyttet.

- Er det noe vi har nok av, er det klær. En pappeske rommer ikke mange plagg - bruk heller store sekker. Det kan være smart å bruke gjennomsiktige plastposer der du kan slik at du kan se innholdet.

Flyttebyrå for alle

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr alt av flyttetjenester for private, bedrifter og det offentlige i Oslo. Vi utfører pakking av flyttegods, demontering av møbler, flytting, bort kjøring av avfall og vasker gjerne ned boligen du flytter fra. Uavhengig av hvilken tjeneste du ønsker fra oss er vårt mål at du som kunde skal få en behagelig og fin start på ditt nye bosted. Vi ønsker å være et personlig, pålitelig og trygt flyttebyrå som alltid yter det lille ekstra for våre kunder.

«Fornøyde kunder er viktig for oss. De er kanskje vår viktigste markedsføringskanal og mange av flyttejobbene vi er på har vi fått gjennom gode anbefalinger fra tidligere kunder. Vi setter selvsagt pris på at de er fornøyd med våre tjenester da vi alltid etterstreber å gi de best service, flytte raskt og effektivt uten noen skader på deres eiendeler», forteller Bajramaj videre. 

Ta gjerne kontakt med oss når du skal flytte. Vi hjelper deg gjerne med gode råd. 

https://majorenflytt.no/

https://www.facebook.com/flyttehjelposlo/