Få mest mulig ut av kjøkkenet ditt med en kjøkkenøy

18.12.2022

En kjøkkenøy er en selvstendig enhet i et kjøkken som fungerer som et ekstra arbeidsområde og er plassert midt i kjøkkenet. Den består som regel av et skap- eller benkesystem som er omgitt av fri plass på alle sider. Kjøkkenøyer kan ha en rekke ulike funksjoner, som å fungere som et ekstra oppbevaringsområde, et sted å sitte og spise eller et sted å tilberede mat. Mange kjøkkenøyer har også integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og vask.

I denne artikell vil vi presentere ulike kjøkkenøyløsninger og gå gjennom fordelene ved å ha en kjøkkenøy. Vi har filmet kjøkkenøyer i ulike stiler og farger slik at du kan få en god ide om hvordan de ser ut i virkeligheten. Vi har også inkludert kjøkkenøyer med hjul, som kan være en god løsning for de med et mindre kjøkken.

Ekstra arbeidsplass: En kjøkkenøy gir deg ekstra benkeplass og kan være en praktisk plass å forberede maten på. Kjøkkenøyer kan også ha skuffer og skap, noe som gir deg ekstra oppbevaringsplass for kjøkkenutstyr og -redskaper.

Sosial samlingsplass: En kjøkkenøy kan være en god plass for familie og venner å samles rundt mens du tilbereder maten. AUBO-kjøkkenet over viser hvordan kjøkkenøya har spiseplass for et par personer.

Visuelt appellerende: Kjøkkenøyer kan bidra til å forbedre utseendet på kjøkkenet ditt og gjøre det mer visuelt appellerende.

Her har vi filmet et kjøkken med en litt annerledes oppbevaringsløsning som du kan se. Bortsett fra fargevalget på kjøkkenet, skiller kjøkkenøya seg virkelig ut.

Ulike stiler: Kjøkkenøyer kan komme i mange ulike stiler, fra moderne og minimalistiske til mer tradisjonelle og klassiske. Dette gjør at du kan finne en som passer til ditt kjøkken og din personlige stil.

Praktisk løsning: Kjøkkenøyer kan være en praktisk løsning for kjøkkenet, spesielt hvis du har et lite kjøkken eller bare ønsker å utnytte plassen på en mer effektiv måte.

Fordelene med en kjøkkenøy på hjul: fleksibilitet, utnyttelse av plassen, enkel rengjøring og funksjonalitet

En kjøkkenøy på hjul kan enkelt flyttes til ulike områder i kjøkkenet eller til andre rom i huset, noe som gjør den til en fleksibel løsning. Kjøkkenøyer på hjul kan ha skuffer, skap og annen lagring, samt ekstra benkeplass, noe som gir deg mange muligheter for å utnytte plassen. Kjøkkenøyer på hjul kan være visuelt appellerende og bidra til å gi kjøkkenet ditt et unikt og stilfullt utseende.

IKEA's kjøkkenøyer på hjul: BROR og FÖRHÖJA

IKEA tilbyr flere valgmuligheter for deg som ønsker en kjøkkenøy på hjul. En av disse er BROR, som er en større kjøkkenøy på hjul, mens FÖRHÖJA er mye mindre og passer perfekt for mindre kjøkkener der du enkelt kan fjerne kjøkkenøya etter bruk.

BROR
BROR

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».