En liten Julehilsen fra Mahoom ambassadør Stine Bakke Lersveen - God jul til alle

17.12.2021

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul❤️✨ Julen er den mest magiske tiden av året. Den betyr enormt mye for meg, både fordi jeg har en flott familie jeg kan dele den med, men ikke minst fordi den gir meg rom til å kjenne på en takknemlighet over livet.

Det er mange som sliter med julen, om det enten er økonomisk, savnet etter noen vi har mistet, eller for andre grunner. Selv om julen kan være vond, så mener jeg det er den viktigste tiden vi alle har.

Vi trenger alle å bli minnet på hvor heldige vi er som lever, ikke minst i landet vårt, og hva vi har, tross for livet byr på utfordringer. Og vi trenger å spre glede og kjærlighet til både våre nære og ukjente - om det er en klem til en søster eller en hjelpende hånd på butikken til en ukjent, og julen er en tid for kjærlighet, takknemlighet, ettertanke og ro.

Jeg har laget mange fine tradisjoner med familien min, og noen tradisjoner har fulgt meg siden jeg var barn, som jeg håper mine barn ønsker å føre videre. Men den viktigste tradisjonen vi har, er å snakke om andre som ikke har det like godt, bra eller trygt som oss, og reflektere over hvor heldige vi er som har det vi har. Hvert år pakker vi inn julegaver til andre barn som vi gir til Frelsesarmeen og lignende. Gavene vi gir er en blanding av gaver vi har kjøpt og gaver barna har fått året før i julegave som er uåpnet. Dette fordi barna våre får veldig mange julegaver hvert år, mer enn de klarer å holde styr på, og jeg syns det er viktig de forstår verdien i alt de får. Når første dag jul kommer, går barna igjennom alle gavene sine og plukker ut flere gaver de heller ønsker å glede andre barn med neste år, som de føler de ikke trenger eller ønsker seg så mye selv. Så koser vi oss videre med filmer, kakao og godteri nesten hele dagen, og nyter tiden vi har sammen❤️✨

Jeg sliter veldig med kronisk sykdom. Men jeg er takknemlig over at jeg klarer å stå opp hver dag, at jeg har to friske, snille barn, en fantastisk mann, et flott hjem og at vi klarer å betale regninger og ha mat på bordet hver dag. Det er de viktigste tingene for meg❤️ hva er du takknemlig over?✨

En riktig God Jul til deg og dine❤️✨ ta vare på hverandre❤️✨

Stine Bakke Lersveen - @villalersveen