En liten Julehilsen fra Mahoom ambassadør Marianne Solberg - God jul til alle

17.12.2021

For meg handler julen om å ta i bruk alle sansene. Jeg elsker lukten av ribbe på julaften. Pepperkake baking med ungene i desember er et must. Jeg drikker eple og kanel te mens jeg tuller meg inn i deilige mye pledd og ser på ser på love actually og the holiday. Svibler og amaryllis kjøper jeg opptil flere ganger i løpet av desember. Sjokolade med appelsin crisp smaker helt himmelsk og den må spises kald.

Fra jeg var liten var jeg vant med at vi pyntet til advent i begynnelsen av desember og resten av pynten og juletreet kom opp 23 desember. For meg var dette alt for sent. Så når jeg flyttet for meg selv ble det tidlig en tradisjon og pynte til jul 1 desember. Juletreet kom i hus ca midten av desember så vi kunne nyte synet lengst mulig.

I hele høst har jeg latt meg inspirere av naturlige elementer. Så årets julepynt bærer preg av det. Jeg har brukt mose, kongler, nøtter og kvister. Årets farger hos oss er mørkegrønt, svart og gull. Jeg bare elsker den kombinasjonen.

Siden min familie bor på Østlandet feirer vi noen juler der borte. I år reiser vi alle 4 dit og vi gleder oss stort til juleferie. Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og ta vare på de rundt deg, ro ned tempoet og bare vær tilstede spesielt for barna som gleder seg så uendelig MASSE ❤ gi de en trygg og minnerik jul.