En liten Julehilsen fra Mahoom ambassadør Kristina Bredesen - God jul til alle

17.12.2021

Endelig er den fineste tiden på året her, min absolutt favoritt høytid!✨🎄♥️ Jeg elsker alt ved julen; julepynt, julebelysning, juletre, snø, stemningen, maten, snopet, middagsselskap, julefilmer, julemarked, julemusikk, julegaver, kalender, juleshopping, spenningen og julebaksten.


Apropos julebakst; Jeg tenkte jeg kunne dele en oppskrift med dere som jeg er veldig glad i. En av våre mange tradisjoner er å bake lussekatter den 13.desember. Og aldri har jeg smakt saftigere og bedre lussekatter enn disse fra tine.no. Legger ved link til oppskrift og fremgangsmåte:

https://www.tine.no/oppskrifter/bakst/sot-gjarbakst/lussekatter

Her i huset er det sølv/champagne farge og rødt i julen. Jeg må ha et lite innslag av rødt for å føle ordentlig på den gode julestemningen. Gjør det så enkelt som å ta et par røde puter i sofaen, noen røde julekuler på treet og har røde roser eller andre røde buketter rundt om i huset. Da blir det akkurat passe etter min smak.


Vi begynner alltid julepyntingen til første desember eller første advent. For å kunne nyte tiden og synet av julepynten, og bygge opp julestemningen gjennom desember. I stede for å ha pynten utover i januar. For når det nye året starter, er jeg ferdig med julen, og liker å starte året med helt blanke ark.


Favorittjulepynten er helt klart juletreet. Stuens midtpunkt. Og det brukes flere timer på å få pyntet det akkurat slik jeg vil ha det. Det pyntes også med masse julebelysning og girlandere både inni og utenpå huset ✨


I år blir denne julen ekstra spesiell for oss i bredesenshouse. Mannen og jeg venter vårt første barn, og har termin 28.desember.♥️ Så vi har spennende dager foran oss, og vet egentlig ikke hvor julefeiringen vår blir i år. Fort må vi feire jul på sykehuset. Eller så blir det siste julefeiring her hjemme uten barn. Uansett gleder jeg meg skikkelig til julefeiringen. Om vesle jenta i magen ikke har kommet til julaften, blir det selskap her hjemme med både mine og mannen sine foreldre og søsken.


Jeg synes det er kjempekoselig å arrangere julaften i vårt eget hjem. Skape julestemningen og dekke julebordet - da koser jeg meg skikkelig! Og til neste jul gleder jeg meg helt enormt til å ta med barnet vårt på alle koselige juletradisjoner og skape nye sammen som en familie.👨‍👩‍👧


Vil ønske dere alle en magisk jul!✨ Håper alle får en fantastisk feiring med familie og venner - kos dere masse og ta vare på hverandre ♥️

Kristina Bredesen - @bredesenshouse