En liten Julehilsen fra Mahoom ambassadør Kjersti Skarpodde Paulsen - God jul til alle

17.12.2021

Mitt navn er Kjersti Skarpodde Paulsen, jeg er 37 år og bor på Hadeland. Her bor jeg sammen med min lille familie, min mann og 2 hunder.

En av de tingene som er positivt med å bo på Innlandet, er at vi er noen av de heldige som får en hvit jul i år. Snøen er et must for meg om jeg skal ha julestemningen på plass.

Jeg er vel som veldige mange andre glad i å pynte til jul. Jeg har ikke mye pynt, med det å pynte treet og tenne julestjernene gir meg en helt spesiell følelse. Pynten her i huset går for det meste i glitter og gull, ispedd litt grønt og sort. Det er vel kanskje som det pleier å være her i huset .

Vi har de siste (10- 15 årene?) feiret jul på hytta i Nissedal annet hvert år, og hjemme på Grindvoll annet hvert år. Da spiser vi julegrøt og mater nissen med det som er til overs. Når vi er på hytta er det gjerne rebusløp og annet familie gøy ila dagen. Er vi hjemme er det selvfølgelig 3 nøtter til Askepott og Disney på tv som gjelder. Begge delene har sin sjarm, og er julen for meg på hver sin måte.

For meg er julen tid med familien. Det er ingenting som stemningen rundt bordet på julaften, deilig mat og selskapet til de man er aller mest glad i. I vår familie spiser vi kalkun på julaften. Jeg er jo vegetarianer så jeg koser meg med soya produkter i stedet, men med alt det andre gode tilbehøret. 


Funfact; i vår familie spiller vi Cal av Mark Knopfler til julemiddagen. Det blir ingen julestemning uten dette albumet, og det er det jeg forbinder med julemusikk.
Dette er en tradisjon vi har hatt siden jeg var 5 år, og den tar jeg med meg videre uansett hvor jeg er.