En liten Julehilsen fra Mahoom ambassadør Hanne Kristin Haukaas - God jul til alle

17.12.2021

Julen er en magisk tid, en tid for refleksjon og tradisjoner. Jeg elsker julen og holder godt på de tradisjonene jeg har hatt gjennom oppveksten.

Jeg glemmer aldri følelsen som barn da vi våknet tidlig på julaften, gikk inn i stuen og så juletreet med alle lys og gaver😍 da treet var kommet opp visste vi at det var jul og at ventetiden var over🎄 Dette er en av de tradisjonene jeg har valgt å holde på, da jeg enda kan kjenne på følelsen.

Fargene på treet kan variere litt: noen ganger er det «all white» , eller sølv og gull, eller som i fjor med innspill av det røde❤️ Så her pynter vi treet lille julaften på kvelden, samtidig som vi ser på «Hovmesteren».

På julaften har vi en god og lang julefrokost etterfulgt av Disney og «Tre nøtter til Askepott» på TV. Klokken bikker som oftest 15, før vi får byttet ut av pysjen😂 men da er det på tide å få finstasen på.

Hos oss er tradisjonsmaten pinnekjøtt med alt tilbehør og riskrem til dessert. Vi sitter en lang stund med bordet (iallefall så lenge det er mulig med utolmodige barn i hus😅) Resten av kvelden er nok ganske lik som i de fleste hjem. Det viktigste er tiden med hverandre, julemusikk i bakgrunnen og barnelatter. Da er julen komplett for meg🥰

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår✨

Ta vare på hverandre og de fine stundene🎄🎄🎄

Hanne Kristin Haukaas - @hanne.k.haukaas