Ekspertens tips for suksess på instagram

15.05.2019

Når Interiørbutikker startet sitt instagramkonto tok vi hjelp av en ekspert på instagram. Eileen Stulen som er en av norges største interiørinstagrammere hjalp oss med det grunnleggende. Eileen kom med tips om hva vi burde tenke på, disse 11 tipsene deler vi med deg. #eileenstulen


1. Bruk alltid 30 hashtags som er relevante til bildene dine. (Prøv og holde deg unna de aller største, som du ser på menyen når du søker opp #. Og ikke bruk flere enn 30 for da blir innlegget ditt tomt, all tekst forsvinner 😤😳). Legg gjerne taggene i kommentarfeltet istedenfor i selve innlegget.

2. Ta gode bilder og legg litt jobb i dem!! Bruk redigeringsprogram du liker og ikke bytt stil/filter på bildene for ofte. En fin og stabil feed er ekstremt viktig.

3. Variert innhold, forskjellige rom/close up og langt ifra bilder. (På min Instagram så er «lang ifra» bilder desidert mest populært. Men for at ikke det skal bli kjedelig i lengden så bør du variere.

4. På Instagram nå så blir det favorisert full screen bilder, kontra vannrette smale.

5. Tagg alltid 20 store inspirasjons kontoer på bildet ditt. Det er slik de finner deg 😊 

6. Vær aktiv og kommenter hos andre, vis deg frem og at du er «på».

7. Bruk story og de nye funksjonene Instagram tilbyr. Pluss DM er også viktig!

8. Post minimum et bilde hver dag, maks to!

9. Lag din egen # og bruk den hver gang du legger ut et innlegg. Oppfordre andre til å bruke den også. Si at hvis de bruker hashtaggen din så deler du dem i dine kanaler. Vårt oppfølgingsspørsmål var, hvordan lage en hashtag? Hashtag lager man bare ved å skrive den første gangen. #interiorbutikker for eksempel. Hvis du ser at ikke den finnes fra før så skriver du bare den.

10. Lag en bio i profilen, hvor du får tydelig frem hvem du er. 

11. Legg linken til din hjemmeside som link på Instagram.

Slik ser vår Instagram-konto mitt.vakre.hjem ut. velkommen til oss