Drømmen gikk i oppfyllelse

28.10.2018

Tekst og foto: Sandra Dagfinrud

Hei, kjære interiørbutikker leser! Mitt navn er Sandra Dagfinrud, snart 25 år. Jeg eier bolig med min bedre halvdel, og vi holder til i Østfold, nærmere bestemt Sarpsborg. Min store hobby er fotografering, interiør og styling. Jeg er eier av nettbutikken www.belsahome.no salg av interiørartikler, klær og møbler. 


Hvordan startet min hobby? 

Min hobby startet når jeg flyttet ut for første gang for 5 år siden med min kjæreste. Vi leide et hus på 80 kvm, og her startet det hele! Det var en natt jeg ikke fikk sove så jeg surfet på instagram. Jeg husker jeg søkte på "#interiør", "#hjem" og "#stue" etc. Det var så mye fint å se! Dagen etterpå var jeg i full sving med fotografering i stuen som skulle postes på instagram. Det var første gang jeg oppdaget at jeg var over middels interessert i interiør og styling. 


 Etter ca. 3 år fant fort ut at vi ønsket noe eget! Vi dro til banken, fikk lån og dro på visninger. Vi ble eiere av et rekkehus på 149 kvm, og 3 etasjer. Vi trives utrolig godt her, og elsker området. Drømmen videre er å finne drømmeboligen. Enebolig med stor hage og gårdsplass! 


Gikk drømmen min i oppfyllelse? 

For ca. 5 år siden startet min store drøm. Drømmen om å drive min egen nettbutikk med lekkert interiør. Jeg husker jeg sa til mamma, "Drømmen min er å starte min egen nettbutikk, og være min egen sjef!" Hun svarte: "Det hadde vært utrolig gøy! Når du har nådd 10.000 følgere på instagram så skal vi gjøre det." Vi begge tullet ofte med det. Men, før jul for ca. 2 år siden spurte hun meg: "Men, Sandra. Skal vi starte nettbutikk?" Jeg svarte, "Vi gjør det!" Her startet en spennende reise på vår drøm. Vi satt oss ned for å finne et navn til nettbutikken. Vel, det var ikke så lett! Alle navnene vi kom over var opptatte. Vi fant frem ark og penn, noterte ned bokstaver og ord - frem og tilbake.. Så fant vi det, endelig! Navnet ble: Belsa Home. Det står for BE = BEnte, L = Love, SA = SAndra, Home. Bente er mamma. Vi falt for navnet Belsa Home. Vi dro på messer, fant leverandører og opprettet nettbutikk.


Hvordan har reisen gått?

I dag nesten 1 1/2 år senere er jeg utrolig glad, og stolt over hva vi har klart å skape sammen! Vi har fått til nettbutikken www.belsahome.no med stor kundekrets, stort lager og showroom. For oss er det viktig med personlig service, og vi ønsker alltid å gi det lille ekstra til våre kunder!
Jeg vil gjerne fortelle at det ligger utrolig mye jobb bak nettbutikken! Det er varer som kommer inn på lager som må kontrolleres, ta bilde av varene, og deretter legge det ut i nettbutikken. Ordre skal pakkes og sendes til kundene, mail skal besvares, og mye mer! Jeg trives utrolig godt med arbeidsoppgavene. Vi har fordelt det slik at jeg tar meg av nettbutikken, fotografering, sosiale medier og besvare mail. Mens Bente pakker ordrene, og kontrollerer varene. Det er utrolig godt å være to, for da får vi fordelt arbeidsoppgavene!
Litt bilder fra stylinger i showroom, se gjerne mer på instagram: @belsahome.no 

Hvordan er stilen hjemme? 

Lenge hadde jeg sølv, beige og hvitt - og stor trivdes med det. Det var for noen måneder siden hvor tankene kom. Jeg ønsket en forandring, og ikke bare en liten forandring.. "Tørr jeg å male veggen fra lys til mørk?" Var tanker som ofte gikk igjen i hodet mitt. Jeg luftet det for samboeren min, og han var litt skeptisk. Så var det en lørdag, og jeg hadde bestemt meg! Vi angrer ikke et sekund! Fargen i stuen heter Elegant. Det ble lunt og luksuriøst. 

Jeg elsker det mørke, og interiøret popper frem til den mørke veggen. Jeg har valgt å gå for store ting, og ikke små. Svart, sølv, klart glass, grått og touch av gull i interiøret. Jeg elsker kontrasten det gir! 

Videre har jeg valgt å stole på meg selv, og kjøre min egen stil. Det viktigste med alle hjem er at du trives med det - for det er da det kalles et hjem!

Hva er min absolutt MUST-HAVE? 

Blomster, grønne planter og rosebuketter er et must-have her i hjemmet. Det gjør så utrolig mye med følelsen i rommet. Jeg elsker å lage mine egne buketter, og dandere.


Hvor tilbringer vi mye tid? 

Spisestuen tilbringer vi mye tid sammen, og her samles familie og venner rundt bordet til hyggelige stunder med god mat og drikke. Her har jeg valgt svart spisebord med velur spisestoler fra Belsa Home. Jeg elsker borddekorasjoner, og ofte bare prøver jeg ut ulike settinger. 


Hvordan ser uterommet ut? 

Herlighet, så glad jeg er i uterommet vårt! Her kan vi trekke oss tilbake fra en hektisk hverdag, slappe av og bare nyte! Her har vi spisegruppe, sittegruppe, grill, boblebad, solseng og grønne planter. 

Hva er favoritt årstiden? 

Åå, det må bli jul! Jeg elsker jul! Alt som hører julen til. Siden jeg er så glad i julen liker jeg å starte tidlig, og i år blir det mellom 26-28.november. I år har jeg planlagt ganske mye, så følg gjerne med på instagram @homebysandraa. Jeg gleder meg! Julemusikk, pynting, borddekorasjoner, baking, hyggelige middagsbesøk og alt! Jeg har ikke helt bestemt meg for fargene på julekulene enda, men ønsker å dele bilder fra julen 2017. Jeg skal være ærlig å si at jeg pyntet juletreet 3 ganger før jeg ble fornøyd!

Det står i mellom rødt og sølv, eller sølv og champagne. Falt helt for disse julekulene og blomstene fra www.belsahome.no Nå kjenner jeg det klør i fingrene for å pynte årets juletre!!! 

Nyttårsbordet: 

Siden jeg elsker borddekorasjoner må jeg bare vise dere hvordan jeg pyntet bordet til nyttårsaften. Vi ønsket året 2018 velkommen. 

Hva sier samboeren min? 

Min samboer har ikke like stor interesse for interiør som meg, og da har jeg frie tøyler til å gjøre akkurat hva jeg vil (les: unntak av kjellerstuen, der er det man Cave) Nei da, nå er kjellerstuen neste prosjekt, og vi gleder oss til å starte med oppussingen! Samboeren min er veldig flink til å hjelpe til her hjemme. Han stiller mer enn gjerne opp når jeg skal henge opp bilder/speil på veggen (noe som skjer veldig ofte), og monterer møbler etc. Han kommer med sine gode idéer og meninger. Han har vært en stor støttespiller, og har alltid vært der for meg - noe jeg setter utrolig stor pris på!

Hva har instagram vært for meg? 

Jeg har holdt på med instagram-kontoen @homebysandraa i 5 år. Det ble mer og mer interiørkontoer som jeg følget, og det viste seg at det var mange som hadde lik interesse som meg. Det var så gøy å dele det med flere, og bli kjent. Selv om jeg aldri har møtt menneskene bak kontoene føles det ut som at vi kjenner hverandre. Jeg fikk så mange fine tilbakemeldinger, og det var motivasjon til å fortsette. Per dags dato har jeg 25783 følgere på instagram, og dette har jeg klart helt selv! Det har blitt min lille boble, og har blitt en stor del av meg.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese min reportasje, og jeg håper du ble bedre kjent med meg! Still meg gjerne spørsmål på min instagram om du har spørsmål.
Følg meg gjerne videre på instagram: @homebysandraa, og Instagram-nettbutikken: @belsahome.no
Du er velkommen til hyggelig shopping i min nettbutikk: www.belsahome.no

Les alle mitt vakre hjem reportasje her: https://www.interiorbutikker.no/mitt-vakre-hjem/