Dekorasjon og interiør til hjemmet

05.02.2020

Små interiørvarer kan gjøre en stor forskjell i innredningen av en bolig, det er med de små interiør- og dekorproduktene du gir hjemmet personlighet. Det er din personlighet som skinner gjennom, basert på hvordan du pynter hjemmet ditt, det er det som er flott med dekorasjon og interiørdesign, alle kan være forskjellige. 

Det er de små tingene som kan forandre et helt hjem. Det viktigste med å dekorere hjemmet er at du skal være lykkelig, ikke at noen besøkende skal være glade i noen timer, det er du som skal bo der 24/7, så følg din egen stil og lag ditt eget drømmehus. 

Her skal vi vise dekorasjon og interiør fra norske butikker. Det er interiørbutikker.no som har tatt bildene og filmet. Vi deler in det etter butikk slik at du enkelt kan finne, husk at det ofte byttes varer i butikker, så dette er mer til inspirasjon, selv om vi ofte vil oppdatere denne kategorien med nye bilder og filmer.

Dekorasjon og interiør fra Kremmerhuset

"Stort utvalg av interiør som blomsterpotter, maleri, bilder, speil og lysestaker i ulike farger og materialer. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt eget uttrykk og stil."

Klikk for større bilde

Dekorasjon og interør fra HM home

"Sett kronen på verket med et varmt og koselig lys. Duftlys, elegant glassdekor og stilig porselen - skap din personlige stil."

Klikk for større bilde

Dekorasjon og interiør fra Kid

"Forandring fryder. Vi har alt du trenger til hjemmet: lykter, lys, servietter, pynteputer, vaser, tepper og mye mer. Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.

Dekorasjon og interør fra Skeidar

Dekorasjon og interiør fra JYSK

"Med dekorative varer kan du forandre stemningen i et rom, uten at det koster en formue. Ta naturen inn i hjemmet med vaser, blomsterpotter og kunstige planter. Skap en hyggelig ramme til middagsbesøket eller filmkvelden med levende lys, telysholdere og lanterner. Bruk bilderammer til å lage en kreativ bildevegg hvor du kan ta vare på favorittminnene dine."

Dekorasjon og interiør fra Rusta

"Detaljer gjør hjemmet personlig og forsterker interiørstilen din. Med duftlys, lysestaker i forskjellige størrelser og massevis av planter skaper du raskt og enkelt et koselig hjem. Hos Rusta finner du et stort utvalg av kunstige planter, vaser og potter. Dessuten har vi mange slags rammer og trykk, hvis du har lyst til å komponere din egen bildevegg. Heng opp et nytt motiv på veggen, eller finn frem en gammel favoritt som du vil ramme inn."

Dekorasjon og interiør fra Nille

Dekorasjon og interiør fra Europris

"De morsomme eller dekorative detaljene som skaper det lille ekstra; gir stuen en ekstra sjarm, tar borddekkingen ett hakk opp, snur en naken krok til et blikkfang - rett og slett setter prikken over i´en - finner du hos Europris. Sett ditt personlige preg på hverdagen og festen. Kanskje har du et spennende hobbyprosjekt på gang, eller er på utkikk etter en hyggelig gave?"