Da vi endelig fikk kjøpt vårt første hjem!

02.12.2019

Tekst: Linn. Foto: @linnma91

I fjor sommer fikk vi endelig kjøpt vårt første hjem. Vi var i tillegg så heldige at vi fikk drømmeleiligheten!

Jeg heter Linn og er en jente på 26 år i fra Oslo. Mine favoritthobbyer er interiør, trening og dyr. Jeg bor nå sammen med min kjæreste i Gamle Fredrikstad. Det var nemlig her vi endte med å kjøpe vår første bolig og det angrer vi ikke et sekund på! Vi er begge i fra Oslo området, og når vi var ferdige med studiene ønsket vi å kjøpe oss noe eget da vi hadde leid bolig sammen i Asker i to år. 


Vi så fort at mulighetene for å kjøpe bolig i Oslo var veldig dårlig fordi boligprisene er så ekstremt høye. Vi begynte derfor å lete andre steder og falt til slutt på Fredrikstad da vi begge syns det er en utrolig koselig by, og vi så hvor mye vi kunne få for pengene. Vi endte derfor opp med en helt ny leilighet på 65 kvm og føler oss veldig heldige som fikk en helt ny, stor bolig som førstegangsbolig!

Klikk for større bilder!  

For oss var det viktig å finne et sted vi kunne trives, men først og fremst et hjem som vi ville trives i og kunne ha i flere år. Det var derfor viktig at det skulle være god størrelse og at boligen helst skulle være ny. Vi dro på visning og forelsket oss helt i leiligheten med en gang. Vi var så heldige at vi slapp budrunde og kjøpte derfor leiligheten med det samme!

Interiør

Interiør har alltid vært en av mine store interesser og noe av det jeg gledet meg mest til med å eie egen bolig, var å få innrede akkurat slik jeg ønsker selv! Heldigvis har jeg en samboer som er veldig fornøyd med at det er jeg som tar meg av den delen, så jeg har frie tøyler og det passer meg veldig fint! Når vi leide leilighet var det veldig nøytrale farger, mye hvitt og beige gikk igjen på vegger og møbler. Dette syns jeg fortsatt er fint, men når vi endelig kjøpte egen bolig ønsket jeg å endre stilen min mot mer kontraster, mørkere farger på møbler og gå fra den litt typiske nøytrale shabby chic stilen til litt mer varm luksuriøs følelse. Jeg startet derfor med blanke ark og vi solgte alt vi hadde av møbler og interiør før vi flyttet til Fredrikstad.

Leiligheten vår har en lys grå farge på veggene som var her når vi flyttet inn. Den er jeg veldig glad i, men på soverommene planlegger vi å få malt i en mørkere farge. Møblene våre går i mørk grått og velour som skaper en luksuriøs følelse. Jeg fikk endelig drømmesofaen som vi har blitt så glad i, den er fra Classic living og er en kraftig sofa som er utrolig myk og ikke minst pen å se på! Spisestuestolene våre er også en av favorittmøblene mine og de er fra BMA interiør. Andre butikker jeg er glad i å handle møbler og interiør hos er Skeidar, Sofies villa, Bohus, Riviera maison og så klart Villa interiør som jeg nylig var så heldig å bli valgt ut til å være ambassadør for!


Instagram

Min instagram er @linnma91. Jeg har alltid hatt en interesse for interiør og foto, men det tok nok ikke helt av på instagram før vi kjøpte vår første bolig i fjor og jeg endelig kunne innrede akkurat slik jeg ønsket. Da ble det med en gang mye mer morsomt å ta bilder og være kreativ. Jeg er glad i friske blomster, det gjør seg veldig som pynt og egner seg særlig godt på bilder. Jeg er glad i å bytte ut lys, håndsåper, puter, blomster for å få variert litt med farger og inntrykk. Jeg får mye inspirasjon fra instagram og følger mange flotte interiørkontoer. Noen av mine favoritter på instagram er @nytalhjem, @hanas_home, @jeanettkh og @villanesset.

Tusen takk for at du leste min reportasje! Følg meg gjerne på instagram og still meg spørsmål dersom det er noe du lurer på!