Brittibyn.no

28.01.2021

Nettbutikken med mye personlighet og fargekompetanse.

Hos oss selger vi flotte, fargerike og morsomme produkter fra mange leverandører.

Britt er sertifisert fargerådgiver fra Norges Fargeakademi og er en fargenerd. Fargekoordinering og fargesammensetning styrer alle utstillingene og innkjøpene i våre 2 fysiske butikker. Vi jobber tett med NCS fargesystem og vi finner fargekoder på alle våre tekstiler og produkter for å vite nøyaktig hvilke interiørfarger de passer til.

Har du NCS kode på veggen din, så har vi NCS kode på tekstilene våre og kan finne perfekt match for deg om du velger å gå for "ton-i-ton" farger eller om du ønsker kontraster.

Dette gjør det mulig å kvalitetssikre alle fargene og vi kan sende over hele landet med sikkerhet om at det matcher. Du slipper å oppdage at det ble feil blåfarge, grønnfarge osv. For ikke å snakke om at den svarte gardinen du bestilte, faktisk er BLÅ ;-) Dette kan vi fortelle deg på forhånd.

Det vi IKKE kan garantere er personlig smak ;-)

Selv om det ikke finnes noen fasit på hva som passer samme og hva som er "Innafor", så har vi alle noen retningslinjer som guider oss og som vi oppfatter som "riktig" og "Harmonisk"

Mange synes dette er vanskelig og søker derfor hjelp med å kvalitetssikre for å unngå de store feilkjøpene.

Vi utfører også hjemmebesøk i nærområdet.

Vi har til enhver tid Jotuns oppdaterte fargebar og fargekart i butikken, samt fargekart fra andre malingsprodusenter, i butikkene våre.

Britt i By'n utvikler også egne produkter sammen med ulike produsenter og Britt sin mamma, Grethe S. Solemsløkk. Vi selger også lokal honning produsert av Honningkongen, Bjørn Solemsløkk, Britt sin pappa.

Derfor er vi spesielt glade i gulfargen og produkter med bier og humler på :-D