Bosch Elektroverktøy

14.01.2021

"Elektroverktøyene våre gir en mengde muligheter, samtidig som hobbysnekringen blir dobbelt så moro. Med Bosch fikser du alt du har planer om å fikse."

Interiørbutikker besøkte Coop Obs bygg i Bodø og tok bilder av deres utvalg av Bosch elektroverktøy. Her finner du alt fra håndsirkelsager, stikksag, bajonettsag, kuttemaskin, vinkelsliper, muttertrekker, borhammer, multikuter og mye mer. 

Klikk for større bilde!

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."