Bordlamper

26.04.2020

Bordlamper er noe du finner i hvert hjem, bordlamper fungerer som belysning, men er også dekorative og blir en viktig interiørdekorasjon for hjemmet. Her skal vi se bilder på bordlamper fra norske butikker som Interiørbutikker.no har tatt for å inspirere deg. Her finner du bordlamper fra Skeidar, IKEA, Møbelringen, Lampemagasinet, Fagmøbler, Bohus, Rusta, Lampehuset med flere. (Nederst i innlegget finner du direktelenke til alle butikkenes hjemmeside med bordlamper)

Bilder tatt av Interiørbutikker.no (Huawei p30)

Klikk for større bilde

Direktelenke til bordlamper

IKEA

"Noen ganger er et par bordlamper alt som trengs for å skape trivsel og få nok lys i et rom. Bruk dem til å få litt ekstra koselig stemning til filmkvelden eller som nattbordslamper med dempet lys. I tillegg gjør de mye for stilen i rommet. Så skru av taklyset og la bordlampene få skinne."

Fagmøbler

"En bordlampe kan lyse opp ethvert kjedelig område i rommet uten å ta for mye plass. Finn en bordlampe i et materiale og en størrelse som passer ditt interiør. Velg mellom store eller små, minimalistiske eller klassiske bordlamper."

Bohus

"Med godt lys blir humøret bedre och lesing på sengen lettere. Med en bordlampe får du ekstra lys der du måtte trenge det, samtidig som det gir rommet ekstra karrakter."

Skeidar

Lampehuset

Møbelringen

"Bordlamper er allsidige lamper som kan brukes både som dekor og som praktiske lamper. En bordlampe med sterkt og godt lys fungerer godt som en leselampe eller arbeidslampe. En bordlampe som har et varmere lys kan fungere godt som et dekorlys på en skjenk eller i gangen."

Rusta

"Ved å plassere bordlamper på forskjellige steder i rommet får du et mykt og koselig lys som hjelper deg med å koble av hjemme. Bordlamper tar seg også flott ut sammen med dekorasjoner på kommoder og andre møbler der du vil lage flotte stilleben. Ta utgangspunkt i din personlige stil og interiøret i rommet når du skal velge lampe."

Christiania Belysning

"Vi har et stort utvalg flotte bordlamper i ulike størrelser, farger og modeller. Interiørlamper til bord brukes som dekorative elementer i interiøret og kan brukes med eller uten skjerm. I tillegg har vi et godt utvalg av leselamper eller skrivebordslamper som gir arbeidslys der du trenger det."

Lampemagasinet