Bo Bedre er Norges største bolig og interiørmagasin

15.10.2019


Bo Bedre som eies av Bonnier Publications International A/S styrker sin posisjon som det største interiørmagasinet i Norge. Det store flertallet av publikasjonene i Norge ser droppet lesertall, så vel som Bo bedre. De har et mindre tap av lesere, noe som betyr at de havner foran magasiner som Bonytt, Hytteliv og Boligpluss. 

Tabellen over viser antall lesere for hvert magasin. Statistikk fra: https://www.mediebedriftene.no/artikler/2019/fall-i-magasinlesingen/

Av alle magasinene i kategorien bolig og interiør presentert av Mediebedriftene så er Rom123 det det eneste magasinet som viser et økt antall lesere. I et krympende marked, akkurat nå holder Bonnier stafettpinnen, men det vil bli enda tøffere i årene som kommer etter hvert som flere og flere leser digitalt.  

Det største tapet av lesere har Maison Interiør, andel av leserne som gikk tapt for Maison Interiør er 25,6%. På grunn av de store endringene som skjer, vil markedet endre seg radikalt i løpet av de neste årene, som tidligere nevnt er det flere og flere som leser digitalt. Hvem vil overleve den nye tiden? Ingen vet det! Det man vet er at selskaper gjennomgår store strukturelle endringer for å tilpasse seg virkeligheten. 

Direktelenke til Interørmagasiner her: https://www.interiorbutikker.no/l/interiormagasiner/